|
Sraz GayTitulků 12 Months ago
|
|
|
Jelikož jsem teď pražák jako poleno:), plánujeme udělat něco jako sraz. Zatím je to jen předběžný nápad a záleží zda se budete chtít vidět, poznat a pokecat. Viděl bych to na nějakém hezkém místě v Praze, o víkendu.....
Tak sem napište kdo by chtěl a kdy se vám to bude hodit.....
|
|
|
|
|
|
|
Re:Sraz GayTitulků 8 Months, 1 Week ago
|
|
Tak co bude s tím srazem, chlapi? 
|
|
Saša
Fresh Boarder
|
|
|
|
|
|
|
|
koukam ze zadny sraz nikdo moc nechce,holt se uvdime jen pres tenhle server aj mi co "nejsme prazaci jako poleno"ale z vesnicek okolo to nejak vydejchame
|
|
|
|
.L
|
|
|
|
|
|
Mno každopádně něco podnikneme, spíše záleží kdo se připojí:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
třeba až bude někdz v ph zas nějaky festival.-)sice to mám kousek do ph,ale moc se v ní nevyznam jsme rád že trefím do Piana..-)
|
|
|
|
.L
|
|
|
|
|
|
Do Piana zase netrefim já:D Nemusíš to být žádno měga akce, jen pro lidi co si chtěj prostě popovídat o všem a o ničem:DD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jako místo srazu bych doporučil Latimérii v Praze na Vinohradech, je to kousek od stanice metra Jiřího z Poděbrad a je tam příjemnější prostředí než ve věčně zahuleném Piánu. Ale termín nechám na ostatních, budou-li tedy vůbec nějací zájemci...? 
|
|
Saša
Fresh Boarder
|
|
|
|
|
|
|
Cca o třech lidech bych věděl, tedy s Tebou Sašo budeme už 4 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No vida, jak se rozrůstáme! Podle počtu osob bych pak mohl zarezervovat stůl. Ale ještě snad dejme čas na rozmyšlenou dalším... 
|
|
Saša
Fresh Boarder
|
|
|
|
|
|
|
|
Jen doplním, že pro ty, co Prahu neznají, není problém se domluvit a počkat na nádraží nebo jinde, příp. potom zde vystavit popis, jak se kam dostat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
to bude jak na prvni rande hledat se nekde na nadrazi.-)jsme se snazil udelat trosku srandy...ale ta "ryba taky jde...pokud se to nezmenilo tak je to takovy bar kde to uzasne rve tv z kazde strany,myslim ze mtv-))alespon bude sranda
|
|
|
|
.L
|
|
|
|
|
Byl jsem tam v poslední době několikrát, TV z obou stran sice běžela, ale určitě neřvala, mluvit se tam dá v pohodě, za to ručím. A je tam čisto a vůbec to tam působí tak nějak kultivovaně, což se vzhledem k náplni tohoto webu docela hodí, ne? 
|
|
Saša
Fresh Boarder
|
|
|
|
|
|
|
|
Já jako novopražák tyhle místa ještě neznám. Volil bych něco ve stylu Cafe Muzeum, tedy příjemné posezení.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Café Museum by klidně šlo taky, ale Latimérie je vhodnější, protože jsou tam větší stoly... A neboj, není to žádné "to místo", je to úplně normální pohodový podnik. Uf, a už dost o tom, protože jinak budu vypadat jako firemní agent, což vážně nejsem. Teď bych spíš začal řešit otázku KDY...
|
|
Saša
Fresh Boarder
|
|
|
|
|
|
|
|
KDY: Buď 7.01.2010, nebo 14 atd, tedy pátky podle mého názoru ideální, ale já osobně ted budu mít zkouškové takže ještě na stoprocent nevím jak to s časem budu mít.
|
|
|
|
|
|
|