Recenzi napsal/a petrsv

539 výsledků - zobrazeno 1 - 20
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »
Pořadí
Duben 21, 2024
Celkové hodnocení
 
7.0
Příběh
 
6.0
Herecké výkony
 
8.0
Zvuk
 
7.0
Zpracování
 
7.0
Filmobanka

Technicky se tomu nedá téměř nic vytknout. Hercům kraluje Jullliane Moore. Krásný Nicholas Galitzine není špatný, ale o postavě Villierse se díky němu moc nedovím. Není však chyba herce, když na to nemá scénář. Z celkového zpracování je trapně patrný něčí příkaz, že to nesmí moc pohoršovat v oblasti nahoty (je jí tu akorát, ale některé záběry mají do přirozenosti daleko), ovšem jak jde o drastické záběry, klasicky to problém není. To jsou holt věci poplatné dnešní době, kdy se hraje především na emoce. Divák musí být dojmut a zároveň šokován. Tomu odpovidá i scénář, který je asi nejslabším článkem...

Duben 15, 2024
Celkové hodnocení
 
4.3
Příběh
 
4.0
Herecké výkony
 
5.0
Zvuk
 
4.0
Zpracování
 
4.0

Nu, věru zajímavá trojka. Trochu jiný film, divák by měl být určitě open-mind. Milovníci květeny si jistě přijdou na své, mne to moc nezaujalo.

Duben 14, 2024
Celkové hodnocení
 
4.0
Příběh
 
3.0
Herecké výkony
 
5.0
Zvuk
 
4.0
Zpracování
 
4.0

Spíš to vypadá jako dokument, má to svou francouzskou přirozenost, svého diváka si to jistě najde.

Duben 12, 2024
Celkové hodnocení
 
6.8
Příběh
 
7.0
Herecké výkony
 
8.0
Zvuk
 
6.0
Zpracování
 
6.0
Filmobanka

Niles je takový sympatický mladý naivka, není však dobré začínat si něco se ženáčem.

Duben 11, 2024
Celkové hodnocení
 
4.3
Příběh
 
3.0
Herecké výkony
 
5.0
Zvuk
 
5.0
Zpracování
 
4.0
Filmobanka

Poněkud jiný film zaujme spíše ty, kteří mají rádi mystično. Natočeno v krásné přírodě.

Duben 08, 2024
Celkové hodnocení
 
5.5
Příběh
 
5.0
Herecké výkony
 
6.0
Zvuk
 
6.0
Zpracování
 
5.0

Příběh Emila je takový klasický, kdy mladík vzhlíží ke staršímu, který by sice měl mít rozum, ale ono se odolává těžko něčemu, co je tak na dosah. Bylo by určitě zajímavé sledovat, jak by se to vyvíjelo dál. Ostatní příběhy nemají gay obsah, ale zmíním aspoň ten Adamův, který je na rozdíl od ostatních odlehčený a přináší špetku typického skandinávského humoru. Celý film je natočen celkem dobře, ale cosi tomu chybí.

Duben 04, 2024
Celkové hodnocení
 
8.0
Příběh
 
8.0
Herecké výkony
 
9.0
Zvuk
 
7.0
Zpracování
 
8.0
Filmobanka

Studentský film nepřináší nic nového, v podstatě jde o již mnohokrát ohrané téma seznámení se. I přesto se mi líbil. Režisér vycházel z vlastních zkušeností a chtěl přinést příběh nezatížený nějakými složitými dramaty, násilím apod., jak je ve spoustě jiných filmů. Myslím, že tento záměr se mu povedl a já to oceňuji. Nejen příběh, ale i herci působí pozitivně, optimisticky.

Duben 03, 2024
Celkové hodnocení
 
3.5
Příběh
 
2.0
Herecké výkony
 
4.0
Zvuk
 
4.0
Zpracování
 
4.0
Filmobanka

Toto mě nějak nechytlo. Nudné až uspávací.

Duben 02, 2024
Celkové hodnocení
 
4.5
Příběh
 
4.0
Herecké výkony
 
5.0
Zvuk
 
5.0
Zpracování
 
4.0

Není to vyloženě špatný film, ale přece jen to pánbíčkářství a jakýsi pohádkový prvek nejsou úplně můj cup of tea.

Březen 31, 2024
Celkové hodnocení
 
5.3
Příběh
 
6.0
Herecké výkony
 
5.0
Zvuk
 
4.0
Zpracování
 
6.0
Filmobanka

Pěkný byt, moře a jedno odpoledne mezi kámoši s občas vtipnými dialogy. Kdyby do toho furt nebrnkal ten klavír, bylo by to lepší.

Březen 30, 2024
Celkové hodnocení
 
6.3
Příběh
 
6.0
Herecké výkony
 
5.0
Zvuk
 
7.0
Zpracování
 
7.0
Filmobanka

Studentský film byl natočen, aby upozornil na to, že jsou mezi námi kluci v mladším věku dospívání, kteří to mají prostě jinak. Já tento záměr oceňuji a myslím, že na studenty to není špatné, ač je patrné, že určité záběry působí hodně amatérsky. Ale tak každý nějak začínal.

Březen 27, 2024
Celkové hodnocení
 
4.3
Příběh
 
4.0
Herecké výkony
 
4.0
Zvuk
 
5.0
Zpracování
 
4.0
Filmobanka

Smutný obrázek jedné rodiny, kde matka moc inteligence nepobrala. Bizardním zpestřením je pak její náruživá kolegyně z práce. Konec sice lehce optimistický, ale není to film, který bych si chtěl uchovat.

Březen 25, 2024
Celkové hodnocení
 
5.3
Příběh
 
5.0
Herecké výkony
 
5.0
Zvuk
 
5.0
Zpracování
 
6.0
Filmobanka

Mladík se začíná prodávat v naivní představě, jak to bude snadný výdělek. Jeden z typických obrazů té doby, dnes už jsou tito mladíci více "samostatní".

Březen 24, 2024
Celkové hodnocení
 
5.0
Příběh
 
5.0
Herecké výkony
 
5.0
Zvuk
 
5.0
Zpracování
 
5.0
Filmobanka

Mladík si tak v klidu plave, když najednou někdo usoudí, že se topí. Úvodní zápletka působí úsměvně, stejně tak je k zamyšlení, že by plavčík nevěděl, že se má na slunci namazat, nicméně podstata příběhu v uvědomění si citů k plavčíkovi, zde je.

Březen 23, 2024
Celkové hodnocení
 
6.0
Příběh
 
6.0
Herecké výkony
 
6.0
Zvuk
 
6.0
Zpracování
 
6.0
Filmobanka

Krátký film sdělil, co měl. Ten vzkaz je krásný a vtipný.

Březen 21, 2024
Celkové hodnocení
 
5.0
Příběh
 
5.0
Herecké výkony
 
5.0
Zvuk
 
5.0
Zpracování
 
5.0

S čím kdo zachází....natočeno zbytečně překombinovaně, poselství je však jasné.

Březen 19, 2024
Celkové hodnocení
 
6.8
Příběh
 
5.0
Herecké výkony
 
8.0
Zvuk
 
7.0
Zpracování
 
7.0
Filmobanka

Pozor na tzv. bisexuály, nicméně film by měl mít druhou část.

Březen 12, 2024
Celkové hodnocení
 
4.0
Příběh
 
1.0
Herecké výkony
 
4.0
Zvuk
 
6.0
Zpracování
 
5.0
Filmobanka

Scénárista měl zřejmě dovolenou, tak zaskočila uklízečka, ale myslím, že o to zde ani moc nešlo. Musím ocenit kameru i zvuk, plusem je samozřejmě JM Martinez.

Březen 12, 2024
Celkové hodnocení
 
2.0
Příběh
 
2.0
Herecké výkony
 
2.0
Zvuk
 
2.0
Zpracování
 
2.0

V podstatě takové lehké lehtivé...snažící se o umělecké zpracování. Spíše pro ty, kterým se líbí tento typ mužů.

Březen 11, 2024
Celkové hodnocení
 
6.3
Příběh
 
4.0
Herecké výkony
 
8.0
Zvuk
 
9.0
Zpracování
 
4.0

Příběh mi přijde poněkud bizarní, film ale dává nahlédnout do života drag umělců trochu jinak. A myslím, že to tvůrci zvládli dobře. Nejde o žádné extra emoční drama, což je fajn. Dobrá kamera, velmi dobrý zvukový doprovod, nevychytali ale střih.

539 výsledků - zobrazeno 1 - 20
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »

 

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.