Recenzi napsal/a DongHwa

494 výsledků - zobrazeno 1 - 20
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »
Pořadí
Červenec 11, 2024
Celkové hodnocení
 
8.0
Příběh
 
8.0
Herecké výkony
 
8.0
Zvuk
 
8.0
Zpracování
 
8.0
Filmobanka

Sa usmievam jak slniečko, prí - jemný príbeh s tušením, že "Život není peříčko". 🙂

Červenec 11, 2024
Celkové hodnocení
 
4.5
Příběh
 
4.0
Herecké výkony
 
4.0
Zvuk
 
6.0
Zpracování
 
4.0
Filmobanka

Zmätok je v tom tak, ako i hľadanie odpovedí v sebe či je kamarát len kamarát a niečo viac ako priateľka. Ako sa to vyvinie snáď vypovie 2.časť. Menej minút by možno pridalo na svižnosti príbehu.

Červenec 07, 2024
Celkové hodnocení
 
8.5
Příběh
 
8.0
Herecké výkony
 
9.0
Zvuk
 
9.0
Zpracování
 
8.0
Filmobanka

Emócie deriace sa na povrch to, čo je dlhšie potlačené a nespracované, druhému mietnute do tváre, vnútorné súboje... Všetko sa tu dá vnímať. Tak ako vo väčšine vzťahov dvojica zmietaná vlastnými boľavými miestami. Vek? Áno rozdiel tam bude aj na rovine fyzickej a tej duševnej, iste tiež. Ako sa môžu stretnúť, spolužiť... Alebo nemôžu? Je to výzva pre každú dvojicu. Pekne zladené s hudbou.

Červenec 05, 2024
Celkové hodnocení
 
8.5
Příběh
 
9.0
Herecké výkony
 
8.0
Zvuk
 
8.0
Zpracování
 
9.0
Filmobanka

Vyjasniť si, čo nás na druhom vlastne irituje, naráženie jeden do druhého, strach a hnev, bolesť. Fajn v krátkosti zobrazené.

Červenec 05, 2024
Celkové hodnocení
 
9.0
Příběh
 
9.0
Herecké výkony
 
9.0
Zvuk
 
9.0
Zpracování
 
9.0
Filmobanka

Celkom jasne vyjadrené posolstvo. 🙂

Červenec 04, 2024
Celkové hodnocení
 
9.3
Příběh
 
9.0
Herecké výkony
 
10.0
Zvuk
 
9.0
Zpracování
 
9.0
Filmobanka

Snímka ma zohriala a porozumie medzi synom a otcom je na nezaplatenie. Herci sympoši, čo viac si priať. Prekvapil ma reálny vek mladučkého herca hádala som mu menej 🙂. Stretretnutie s priateľom otca, ale najmä rozhovor medzi otcom a synom, pekné. Dalo by sa z tejto snímky spraviť i niečo viac, má potenciál.

Červenec 04, 2024 (Upraven: Červenec 04, 2024)
Celkové hodnocení
 
5.3
Příběh
 
6.0
Herecké výkony
 
5.0
Zvuk
 
5.0
Zpracování
 
5.0

Vnímam túto snímku podobne, ako zrejme viacerí. 🤣 A zdá sa, že mám podobný vnem aj podľa popisu viacerých z predošlej https://www.gaytitulky.info/oblibene-filmy/3-essais . Kto verí stále v lásku a hľadá... Režisér iste 😉 to dokazuje svojimi príbehmi.

Červenec 04, 2024
Celkové hodnocení
 
10.0
Příběh
 
10.0
Herecké výkony
 
10.0
Zvuk
 
10.0
Zpracování
 
10.0

Som očarená, zasneno bôľne sa na to pozeralo. Páčilo sa mi aj kreslené prevedenie, doladenie snímky.

Červen 29, 2024
Celkové hodnocení
 
5.0
Příběh
 
5.0
Herecké výkony
 
5.0
Zvuk
 
5.0
Zpracování
 
5.0

Nesmelosť mladíkov, príťažlivosť a vyhliadka odlúčenia, tak kto by skákal od radosti pravda. Koniec som úplne nepochopila, ale tá jednoduchosť zobrazenia, vystihli to.

Červen 29, 2024
Celkové hodnocení
 
7.3
Příběh
 
7.0
Herecké výkony
 
7.0
Zvuk
 
8.0
Zpracování
 
7.0
Filmobanka

Ach jaj zistenie pravdy často riadne bolí a je jedno aký rok sa práve píše.

Červen 26, 2024 (Upraven: Červen 26, 2024)
Celkové hodnocení
 
6.3
Příběh
 
5.0
Herecké výkony
 
7.0
Zvuk
 
8.0
Zpracování
 
5.0
Filmobanka

Táto snímka chce veľa trpezlivosti a dlho nebudete vedieť na čom ste. Odvíja sa klídek, pohodička, tabáček, driemoty, relax. Hlavný protagonista je poriadny sympaťák. I tak kvitujem to čo je v pozadí medzi hlavnou dvojkou, oni ma zaujali najviac a áno všetci potrebujeme partiu svojich kamarátov a chvíle, kde sa môžeme cítiť uvoľnene...

Červen 26, 2024
Celkové hodnocení
 
10.0
Příběh
 
10.0
Herecké výkony
 
10.0
Zvuk
 
10.0
Zpracování
 
10.0

Nič nie je biele ani čierne, nikto nie je anjel, ani diabol. Človek je v strede a má možnosť voľby, ako usmerní svoj život. Perfektne znázornené rodinné zázemia, všetky osoby, pohľady jednotlivých ľudí. Niekde som raz čítala, že "máme" väčšinou jeden pohľad ten náš, pozeráme priamo a vidíme tak ako i ten, čo sedí, stojí vedľa nás alebo oproti - "svoj" pohľad. Prepracovať sa ku komplexnosti je výzvou pre človeka. Ako postavy v príbehu, toho čoho sa bojíme najviac, to dostaneme v plnej porcii, na zvládneš to či? Oslovili ma postavy viaceré a Gabriel (Sion Daniel Young) i...

Červen 26, 2024
Celkové hodnocení
 
7.5
Příběh
 
7.0
Herecké výkony
 
8.0
Zvuk
 
7.0
Zpracování
 
8.0
Filmobanka

Niekde uprostred, stretnutie, spomienky, vytvorenie nových a možno raz zase... Plynutie ako pomalý tok rieky. Sympatickí herci, príjemne sa to pozeralo.

Červen 25, 2024
Celkové hodnocení
 
10.0
Příběh
 
10.0
Herecké výkony
 
10.0
Zvuk
 
10.0
Zpracování
 
10.0
Filmobanka

Krásne a jasné, ako dúšok živej čerstvej vody.

Červen 23, 2024
Celkové hodnocení
 
9.0
Příběh
 
9.0
Herecké výkony
 
9.0
Zvuk
 
9.0
Zpracování
 
9.0

Užívam si tento štýl japonského prevedenia a zobrazenia príbehu. Páčil sa mi Nagumo Shoma, vedľajšia postava a švihák. Hlavná dvojica presne, ako chuť tohto diela vybrali fajn párik, pomalšie tempo, veľa sa odohrá vo vzduchu medzi nimi. Japonsko a tento štýl proste buď milujete alebo zatratíte.

Červen 23, 2024
Celkové hodnocení
 
6.5
Příběh
 
7.0
Herecké výkony
 
8.0
Zvuk
 
7.0
Zpracování
 
4.0
Filmobanka

Pozrela som si to 2x a pointu som pochopila. Jej zobrazenie však bolo riadne mätúce. Vyhľadala som si rozhovor s režisérom, ktorý mi potvrdil dojem z filmu. Fajn téma, ale obrazné a dosť skákajúce zobrazenie aspoň mne narúšalo kontext. Tému zneužívania vítam, lebo je na svete veľa ľudí, čo to zažili.

Červen 23, 2024
Celkové hodnocení
 
7.3
Příběh
 
7.0
Herecké výkony
 
8.0
Zvuk
 
7.0
Zpracování
 
7.0
Filmobanka

Šiesty zmysel žien, matiek, ktoré si všimnú detaily sa musím usmiať. Všetko výstižne zachytené. 🙂 A tie dialógy sa často odohrávajú v tichu, niekde medzi.

Červen 23, 2024
Celkové hodnocení
 
7.0
Příběh
 
7.0
Herecké výkony
 
7.0
Zvuk
 
7.0
Zpracování
 
7.0
Filmobanka

Prekročiť hranicu kamarátsva, risknúť to, ach tak sa mi páči alebo to v sebe tajiť. Zlatí chalani, pozrela by som si s nimi niečo dlhšie.

Červen 20, 2024
Celkové hodnocení
 
8.3
Příběh
 
8.0
Herecké výkony
 
9.0
Zvuk
 
8.0
Zpracování
 
8.0

Nasmiala som sa. Celkom fajn séria, ktorú som zmastila na jeden záťah. Ak si chcete oddýchnuť, odporúčam a veru je to i na poučenie sa. Bavilo ma to sledovať. Kto sa mi najviac páčil ťažko povedať, spravili celkom dobrú zmes hercov a príbehov.

Červen 16, 2024
Celkové hodnocení
 
9.5
Příběh
 
9.0
Herecké výkony
 
10.0
Zvuk
 
10.0
Zpracování
 
9.0
Filmobanka

Hudobný klip je tou chutnou čerešničkou na torte, ktorú si určite doprajte, predĺžite si tak príjemnú chuť a dojem z tohto krátkeho dielka. Herci radosť pozrieť na nich a príbeh pekný námet na poriadne spracovanie alebo niekedy je aj menej viac. Lahoda.

494 výsledků - zobrazeno 1 - 20
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »

 

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.