Recenzi napsal/a sof

26 výsledků - zobrazeno 1 - 20
1 2
Pořadí
Listopad 19, 2023
Líbí se mi
 
7.0
Knihovna

Četla jsem někde mezi prvními knihami se stejnopohlavními páry. A tenkrát mě to nadchlo. je to čtivé jak je komentář výše, na deštivé odpoledne super. Ale když toho přečtete víc, máte pocit že ten příběh je tak desně přehrávanej.

sof
sof
Listopad 19, 2023
Líbí se mi
 
10.0

Musím říct, že tato kniha mě nadchla. Rozhovory se zajímavými lidmi. Čtivé, rozhodně jsem po přečtení měla o čem přemýšlet.

sof
sof
Listopad 19, 2023
Líbí se mi
 
8.0

Lehký příběh pro letní dny. Moc příjemné na čtení. Líbilo se mi, že tam je opravdu ponecháno to české prostředí, chování. Někde jsem četla, že autorka přemýšlí o dalším dílu, tak uvidíme.

sof
sof
Listopad 19, 2023
Líbí se mi
 
8.0

Jedna z mála knih, kde se mi líbilo víc filmové zpracování.

sof
sof
Listopad 19, 2023
Líbí se mi
 
10.0
Knihovna

Moje oblíbená kniha, určitě stojí za přečtení....ale upřímně vůbec nebyla gay... nechápu proč je vedená všude jako dílo s gay tematikou...v téhle knize šlo hlavně o krizi (středního věku?), o tom jak máte mládí víte kde, žijete ve dvacetiletém hetero-vztahu. Všechno to vlastně není o lásce k mladýmu klukovi, ale o té lásce k mládí jako takovému...hlavní postava tam dokonce přemýšlí o tom, jak mu ten kluk připomíná jeho manželku v mladí. A čtenáři pak čekají gay románek a pak jsou z toho takhle nízká hodnocení.

sof
sof
Listopad 16, 2023
Celkové hodnocení
 
8.8
Příběh
 
9.0
Herecké výkony
 
9.0
Zvuk
 
9.0
Zpracování
 
8.0
Filmobanka

Tohle mělo hodně komediální nádech, ale celkový dojem dobrý. Bavila jsem se.

sof
sof
Listopad 16, 2023
Celkové hodnocení
 
9.5
Příběh
 
10.0
Herecké výkony
 
10.0
Zvuk
 
9.0
Zpracování
 
9.0

Líbilo se mi to. Musím říct, že mi trošku vadilo větší množství těch dějových zlomů, kdy čekáte kdo přežil a nepřežil :) ale celkově to byl přiběh, který dokazal udržet pozornost a počkat si na Happy end :D

sof
sof
Listopad 16, 2023
Celkové hodnocení
 
10.0
Příběh
 
10.0
Herecké výkony
 
10.0
Zvuk
 
10.0
Zpracování
 
10.0

Výborné! Příběh, obsazení, provedení...nemám tomu co vytknout...mohla bych jen chválit a chválit. myslím že vše bylo řečeno v ostatních recenzích. Toto se u mě přesunulo do složky "nemazat" :).

sof
sof
Listopad 16, 2023
Celkové hodnocení
 
9.3
Příběh
 
9.0
Herecké výkony
 
10.0
Zvuk
 
9.0
Zpracování
 
9.0

Jej,jak napovídá název tady se jedlo, hodně, pořád :) Příběh založený na nedostatku komunikace o pocitech. Nejlepší na tom byl ten prcek :D

sof
sof
Listopad 16, 2023
Celkové hodnocení
 
9.5
Příběh
 
10.0
Herecké výkony
 
10.0
Zvuk
 
9.0
Zpracování
 
9.0

Roztomilý náctiletý příběh. Já mám japonskou tvorbu moc ráda a tohle splňovalo má očekávání.

sof
sof
Listopad 15, 2023
Celkové hodnocení
 
8.5
Příběh
 
7.0
Herecké výkony
 
9.0
Zvuk
 
9.0
Zpracování
 
9.0
Filmobanka

Tehle seriii by se asi nedalo nic vytknout. Skvělé herecké obsazení, příběh super, kvalita taky dobrá. Za mě musím říct, že tam bylo až ažaž moc sex scén, které jsem ke konci i přetáčela, abych se dostala zpět k příběhu. Trošku mi to přišlo takovy Merlose Place po thajsku. Co se herců příjde, musím říct, že skvěle sehraný, v podstatě mě bavili všichni.

sof
sof
Říjen 31, 2023
Celkové hodnocení
 
9.3
Příběh
 
9.0
Herecké výkony
 
9.0
Zvuk
 
9.0
Zpracování
 
10.0
Filmobanka

Úplně nejsem fanouškem anime, ale tohle se mi líbilo. Zápletka byla nečekaná a konec rozhodně pobavil. Líbilo se mi, že tam byl cítit ten korejský duch.

sof
sof
Říjen 31, 2023
Celkové hodnocení
 
10.0
Příběh
 
10.0
Herecké výkony
 
10.0
Zvuk
 
10.0
Zpracování
 
10.0
Filmobanka

Na tento překlad se rozhodně vyplatilo počkat. Tohle mělo všechno...dobrý příběh, dobré herecké obsazení, nebylo tam moc hluchých míst. Jeden z příběhů, kde nemáte pocit, že musíte přetáčet :D. A super bylo prostředí, žádní školáci nebo gangsteři.

sof
sof
Říjen 31, 2023
Celkové hodnocení
 
9.0
Příběh
 
9.0
Herecké výkony
 
9.0
Zvuk
 
9.0
Zpracování
 
9.0
Filmobanka

Tak toto se mi líbilo. musím říct že to bylo super sladké, naladěné na Fans BL. ale příběh mě bavil, dokonce si myslím že si mohli odpustit i ty milostné scény a i tak by byl příběh komplet. Jen jsem si říkala celou dobu...Chudák pes. :D

sof
sof
Říjen 21, 2023
Celkové hodnocení
 
7.8
Příběh
 
9.0
Herecké výkony
 
8.0
Zvuk
 
7.0
Zpracování
 
7.0
Filmobanka

Je to změna po všech nablýskaných seriálech. Příběh byl fajn, herci dobrý, trošku pro mě pokulhávalo zpracování, ale ve výsledku se to zkouknout dalo. konec po titulkách to hezky doladil.

sof
sof
Říjen 17, 2023
Celkové hodnocení
 
5.5
Příběh
 
1.0
Herecké výkony
 
8.0
Zvuk
 
5.0
Zpracování
 
8.0

Tak jsem to dokoukala. bylo zde řečeno asi vše...Gun překvapil v této roli a musím říct, že u něj je vidět, že je opravdu herec. o filmu samotném, asi bych měla být cílová skupina, ale asi jsem to nepochopila. Ta uječená ženská byla hrozná, roli Guna, chlapce v řetezech jsem nepochopila, ...měl být nový chlapec? asi. Něco se řešilo a vlastně se nic nevyřešilo,hůavně ukažme hodně sexu. Nejak mi nesedělo, že by klientela platila za sex v takovém prostředí. Pro mě další vyhrocená asijská produkce.

sof
sof
Říjen 17, 2023
Celkové hodnocení
 
10.0
Příběh
 
10.0
Herecké výkony
 
10.0
Zvuk
 
10.0
Zpracování
 
10.0

Po přečtení anotace jsem byla trošku na vážkách. A tohle bylo dokonalý od prvního do posledního dílu.

sof
sof
Říjen 11, 2023
Celkové hodnocení
 
10.0
Příběh
 
10.0
Herecké výkony
 
10.0
Zvuk
 
10.0
Zpracování
 
10.0

Fíha, no na Japonskou kinematografii už jsem celkem zvyklá a stejně mě dovedou šokovat. Neměla jsem od filnu žádná očekávání a co jsem dostala je shocking. Na jedné straně dostáváte sladáky s ptačima pusama a na druhé naproto šokující snímek, dejem, zpracováním. rozhodně to zanechá dojem. Nevím jakou verzi jsem viděla, předpokládám Noir, protože jestli ne, nevím jak by vypadala. Dala jsem plné hodnocení, protože můj dojem neovlivní, to že je to tak zpracovaný. ten konec...no sakra :D. Vůbec by mi nevadilo ty dva vidět společně v něčem sladkém.

sof
sof
Říjen 11, 2023
Celkové hodnocení
 
7.8
Příběh
 
10.0
Herecké výkony
 
7.0
Zvuk
 
8.0
Zpracování
 
6.0
Filmobanka

Námět se mi líbil. Kluci taky hráli poměrně dobře. Koukat se na ně dalo. Úplná slabina byly jakékoliv bojové scény. Hlavně ta velká poslední. Jako opravdu? Ráda jsem to viděla, není to tak, že bych to potřebovala v polovině vypnout, ale myslím, že vícekrát jak jednou není potřeba.

sof
sof
Říjen 11, 2023
Celkové hodnocení
 
8.0
Příběh
 
9.0
Herecké výkony
 
7.0
Zvuk
 
8.0
Zpracování
 
8.0

Musím dát plus za originální příběh. Přiznám se, že mi vůbec nesedly hlavní postavy a to má asi největší vliv na mé hodnocení. Je super. že tu máme vzhledově opravdu dospělý kluky a né ty mlaďátka co se většinou obsazují. Nejvíc mě na celé serii zaujal vedlejší příběh.

sof
sof
26 výsledků - zobrazeno 1 - 20
1 2

 

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.