Recenzi napsal/a JaKO

22 výsledků - zobrazeno 1 - 20
1 2
Pořadí
Červenec 07, 2024
Celkové hodnocení
 
10.0
Příběh
 
10.0
Herecké výkony
 
10.0
Zvuk
 
10.0
Zpracování
 
10.0

Wau, za mě nejlepší co jsem dosud viděla. Neskutečně dojemné, emotivní a naprosto uvěřitelné, kdy jsem měla pocit, že jsem se nabourala do cizí "živé" rodiny. Miluju, jak zní hlas Kurta Huanga - je v něm tolik klidu a ráda jsem si připomněla Sam Lina, který mě s We Best Love přivedl k BL seriálům. Zároveň se mi opět potvrdilo, že pro mě je Tchaj-wan ten nejlepší filmový BL vypravěč.

Červen 18, 2024
Celkové hodnocení
 
10.0
Příběh
 
10.0
Herecké výkony
 
10.0
Zvuk
 
10.0
Zpracování
 
10.0

Jak už bylo napsáno přede mnou, trilogie nebude pro každého. Primárně totiž nebyla důležitá BL, ale život se vším co přináší: radost, smutek, poznání......... a hlavně lásku (partnerskou nebo rodičovskou).

Únor 15, 2024
Líbí se mi
 
9.0

Na konci mi začaly téct slzy, které nešly zastavit!!!! Jedná se o nádherný příběh lásky, popsaný velmi poutavým způsobem. To, že se jedná o řeckou mytologii bylo podružné, neboť hlavní slovo měly plně uvěřitelné pocity a prožitky a já sama sobě vyčítám roční odsouvání, neboť celkový zážitek z přečtení stojí za to. PS: a taky podepisuji, že by se mohlo jednat o doplněk školní četby.

Leden 08, 2024
Celkové hodnocení
 
10.0
Příběh
 
10.0
Herecké výkony
 
10.0
Zvuk
 
10.0
Zpracování
 
10.0

Nový rok nemohl začít lepším seriálovým zážitkem, kdy každá minuta této série stála za to. Krásný příběh, DOKONALÁ hudba, neuvěřitelná chemie (pro mě s BEST scénou v 12 díle, kdy hlas milování je doplněn obrazem společných zážitků). Chci víc, chci speciální díl, chci druhou sérii, chci aby to neskončilo....

Listopad 02, 2023
Celkové hodnocení
 
10.0
Příběh
 
10.0
Herecké výkony
 
10.0
Zvuk
 
10.0
Zpracování
 
10.0

Bože, to byl tak krásný film!!!!!! Zároveň přiznávám, že od jeho poloviny jsem se bála zpracování konce, když každý můj "scénář" jsem hned zavrhla, jako mýdlově nereálný, a proto za ten skutečný konec bych dala 100/10, jako nej-neočekávanější překvapení.

Říjen 04, 2023
Celkové hodnocení
 
8.5
Příběh
 
8.0
Herecké výkony
 
9.0
Zvuk
 
8.0
Zpracování
 
9.0
Filmobanka

Nejzvláštnější snímek, který jsem kdy viděla. Přiznávám, že jsem film po 10 minutách musela stoupnout a nejdříve si přečíst historická infa o Edwardu II, jinak bych byla úplně ztracená. Moc se mi líbil nápad zpracování s prvky z "moderní" doby. Zároveň jsem však měla pocit, že musím neustále dávat pozor, aby mi neunikaly souvislosti. Můj závěr - kdo hledá pohodu a relax - film nejspíš nedokouká, kdo chce zkusit NĚCO JINÉHO, tak doporučuji a končím recenzi s čím jsem jí začala - ZA MĚ NEZVLÁŠTNĚJŠÍ FILM

Září 24, 2023
Celkové hodnocení
 
10.0
Příběh
 
10.0
Herecké výkony
 
10.0
Zvuk
 
10.0
Zpracování
 
10.0

Aaaach - krása...každé další slovo už je zbytečné.

Září 23, 2023
Celkové hodnocení
 
10.0
Příběh
 
10.0
Herecké výkony
 
10.0
Zvuk
 
10.0
Zpracování
 
10.0
Filmobanka

Mořské panny, perly, dračí bestie, meče, krev. Na začátku pouhá zvědavost - proč jiri.twist dal nejvyšší hodnocení a na konci moje 10. Nejsem fanoušek fantasy, ale ve výsledku o fantasy příběh u mě vlastně vůbec nešlo, protože to co hodnotím jsou vyvolané pocity a ty si po skončení filmu budu ještě nějakou chvíli užívat. Zároveň musím upozornit na hudbu, která byla krásná, nejednalo se pouze o kulisu (aby něco hrálo), ale hudba vše dotvářela a plnohodnotně doplňovala, Takže za mě vřele doporučuji a užijte si konec, protože větší překvapení nikoho napadnout asi ani nemohlo a já jsem za...

Červenec 31, 2023 (Upraven: Červenec 31, 2023)
Celkové hodnocení
 
8.3
Příběh
 
9.0
Herecké výkony
 
8.0
Zvuk
 
8.0
Zpracování
 
8.0

Mám ráda filmy, kdy je příběhem sám život. Každému, kdo si filmově potřebuje prožít, že s koncem vztahu nenastává konec světa, ale jedná se o nabídku otevřít se novým možnostem, film doporučuji. A ano, film je plný klišé, ale to mi nevadilo, protože takový je i můj život :-), takže jsme mohla zavzpomínat na dobu, kdy bylo potřeba najít sama sebe.

Červen 20, 2023
Celkové hodnocení
 
9.0
Příběh
 
9.0
Herecké výkony
 
9.0
Zvuk
 
9.0
Zpracování
 
9.0

Pro mě opět dobrý výběr. Celý příběh plyne tak pohodově k jasnému cíli, že to nutí člověka usmívat se, a i když se objeví k řešení překážka, tak se stejně usmívá, protože je jasný, že dobrý konec vše napraví. Takže závěrem lze říci, že po komplikovaném dni je tento film skvěla volba.

Červen 13, 2023
Celkové hodnocení
 
7.8
Příběh
 
8.0
Herecké výkony
 
9.0
Zvuk
 
7.0
Zpracování
 
7.0

Proč si mi série líbila? No, protože jsem si v jejím průběhu potvrdila, že mám vlastně ráda japonskou kinematografii, proto mě nevytáčí jejich přehnané projevy emocí od 0 na 100 a zároveň jsem od 1 dílu přestala řešit, že k první puse se do dvanáctého dílu asi nepropracují. Vlastně jsem si celou sérii vystačila s myšlenkami a teoriemi, že musí být super dělat rozhodnutí, když znám myšlenky okolí a hned v zápětí, že musí být pěkně na prd, když dělat rozhodnutí, protože znám myšlenky svého okolí, je tak strašně snadný. Takže závěrem snad jen napsat, že pro toho...

Červen 03, 2023
Celkové hodnocení
 
10.0
Příběh
 
10.0
Herecké výkony
 
10.0
Zvuk
 
10.0
Zpracování
 
10.0

Ani nevím v kolikáté minutě se spustila první slza, jen vím, že i po skončení filmu jsem pořád slzavé údolí a je to ten typ slzavého údolí, kdy každá z emocí člověka bolí, ale přesto nechce aby to skončilo.

Květen 19, 2023
Celkové hodnocení
 
10.0
Příběh
 
10.0
Herecké výkony
 
10.0
Zvuk
 
10.0
Zpracování
 
10.0

I za mě si tento film zaslouží ve všech ohledech 10,0, zároveň musím vyzdvihnout hudbu, ta je skvělá!!!! Ve většině případů mě zaujme děj a filmovou hudbu už moc nevnímám, ale u tohoto filmu je prostě geniální a já s dějem vnímala i každý tón, který dokonale dotvářel celý příběh.

Květen 10, 2023
Celkové hodnocení
 
10.0
Příběh
 
10.0
Herecké výkony
 
10.0
Zvuk
 
10.0
Zpracování
 
10.0
Filmobanka

Děkuji, děkuji a ještě jednou děkuji za překlad, díky kterému jsem objevila další srdcovku. Uvěřila jsem každé minutě a měla pocit, že jsem se "nabourala" někomu do jeho reálného života.... a ano už i vím, že jsem opravdu měla možnost sledovat část skutečného životního příběhu - takže to vše jen dokazuje, jak skvělé je film natočený.

Květen 05, 2023
Celkové hodnocení
 
8.5
Příběh
 
9.0
Herecké výkony
 
9.0
Zvuk
 
8.0
Zpracování
 
8.0
Filmobanka

Kdo si chce užít pohodu, žádná velká dramata, ale jen příjemně strávený čas, tak hurá do sledování těchto dvou serií :-).

Duben 25, 2023 (Upraven: Duben 25, 2023)
Celkové hodnocení
 
9.0
Příběh
 
9.0
Herecké výkony
 
9.0
Zvuk
 
9.0
Zpracování
 
9.0
Filmobanka

Snažím se uspořádat své myšlenkové pochody, především to, jak je možné, že mi vůbec nevadily nebo jsem spíše nevnímala nesmyslné a častokrát až nereálné scény. Nooo nevadily, vlastně jsem vůbec nepřemýšlela na tím, jak bylo možné vše jen tak přežít, ale užívala si nádherné scenérie, krásnou hudbu a samozřejmě uvěřitelnou lásku.

Březen 31, 2023
Celkové hodnocení
 
9.0
Příběh
 
9.0
Herecké výkony
 
10.0
Zvuk
 
8.0
Zpracování
 
9.0

Co napsat? za mě nic jiného než doporučit recenzi jiri.twist, protože ta vystihuje vše.

Březen 30, 2023 (Upraven: Březen 30, 2023)
Celkové hodnocení
 
9.0
Příběh
 
9.0
Herecké výkony
 
10.0
Zvuk
 
9.0
Zpracování
 
8.0
Filmobanka

Kradu níže uvedené (omlouvám se): "sladkobolný příběh" - skvělý termín!!!!!, který plně charakterizuje tento film. Ano, občas jsem měla chuť všechno a všechny trochu zrychlit. Nakonec však zůstává to "sladkobolné" vědomí, že nestačí jen potkat toho správného člověka, ale je nutné, aby to bylo také ve správný čas a na správném místě. Otázkou je, jestli správný čas a správné místo musí nastat.</div>

Březen 18, 2023
Celkové hodnocení
 
9.3
Příběh
 
10.0
Herecké výkony
 
10.0
Zvuk
 
8.0
Zpracování
 
9.0
Filmobanka

Kdo si chce užít krásný příběh, tak neváhejte. Každá minuta stála za to. Když pominu všechny další okolnosti příběhu, tak opět potvrzení, že život se odvíjí od odvahy našich voleb, přičemž vždy existuje víc než jedna cesta. Výkon Jamese Wilbyho byl zážitek, překvapením pak byl Hugh Grant -kdy je pro mě s podivem, že jsem neměla vůbec tušení, že tento film s ním existuje (natočen před 35 lety - vůbec to není poznat :-) ).

Březen 11, 2023
Celkové hodnocení
 
8.5
Příběh
 
9.0
Herecké výkony
 
9.0
Zvuk
 
8.0
Zpracování
 
8.0
Filmobanka

Uf ...film jsem viděla na Netflixu a přestože je moje hodnocení vysoké, tak já se na něj určitě už znova nepodívám. Podepisuji se pod to, že se jedná o velmi silný příběh, dokreslený dokonalou hudbou. Bohužel moje chyba, že jsem úplně nedokázala vnímat příběh jako celek, ale zasekla jsem se na scéně očí Nathana v odjíždějícím autě, ve kterých je vidět, že si uvědomuje co přijde. Tato scéna mi straší v hlavě a vyvolává panické pocity, že bych nedokázala ochránit své dítě. Další traumata vznikají z bezmoci a viny Jonase, který se sice zachránil, ale pořad bude řešit otázku co...

22 výsledků - zobrazeno 1 - 20
1 2

 

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.