Podrobnosti recenze

8.8 5 10
Pillion
Filmobanka
Jiřik
Jiřik
Duben 11, 2025 2150
Celkové hodnocení

7.3
Příběh

6.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

8.0
Zpracování

7.0
Úplně mi to nesedlo. Sexy motorkář Ray samozřejmě super, ale to jeho chování ke Colinovi a jeho rodičům... nerozumím, jak někdo může být v takovém vztahu šťastný. Vůbec mi nedává smysl, že by někdo chtěl takhle žít. Je zvláštní, co všechno může lidi naplňovat. Pro mě tedy zajímavý pohled do dom-sub kultury, ale nejsem ta správná cílová skupina.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.