Podrobnosti recenze

9.6 4 10
Only Friends: Dream On
Filmobanka
LeninkaK
LeninkaK
Leden 15, 2026 2649
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Only Friends: Dream On byl pro mě jeden velký emocionální chaos v tom nejlepším smyslu. Přísahám, že po každém dílu jsem měla pocit, že potřebuju minimálně flašku vodky a pár hodin na zpracování toho, co jsem právě viděla. Ten seriál člověka absolutně nenechá v klidu. Pořád se něco děje, pořád někdo ničí moje nervy a stejně jsem se od toho nedokázala odtrhnout.

Earth a Mix byli neskuteční. Mezi nimi stačil jeden pohled a hned bylo cítit úplně všechno. Jejich scény mě dokázaly během chvíle rozesmát, dojmout i úplně zničit psychicky. Hrozně mě bavilo, jak přirozeně spolu působili a jak silné emoce z nich šly i v obyčejných momentech.

Joss a Gawin byli naprosto úžasní a já jsem si jejich společné scény užívala od začátku do konce. Měli mezi sebou opravdu silnou chemii a pokaždé, když byli spolu na obrazovce, nešlo od nich odtrhnout oči. Jejich vztah měl v sobě něhu, napětí i emoce, které člověka úplně pohltí.

Ale Aou a Boom byli pro mě úplně nejvíc. Kdykoliv se objevili spolu, okamžitě mě zajímali nejvíc ze všech. Měli mezi sebou neuvěřitelně přirozenou energii, jejich společné momenty působily lehce a člověk se u nich automaticky usmíval. Zároveň ale dokázali i v obyčejných scénách vyvolat emoce, které mě úplně rozložily.

A Neo? Ten byl definice chaosu. Každou chvíli jsem si říkala, že už to přece nemůže být horší, a o pět minut později přišla další katastrofa. Ale přesně to mě na tom seriálu bavilo. Nikdo tam nebyl dokonalý, všichni dělali špatná rozhodnutí, všechno bylo komplikované a právě proto to působilo tak živě.

Celý seriál má skvělou atmosféru, výbornou hudbu a hlavně postavy, které člověk buď miluje, nebo z nich má nervy, ale rozhodně na ně nejde zapomenout. Je to jeden z těch seriálů, které člověka emocionálně vyždímají, ale stejně má chuť si to celé pustit znovu.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.