Podrobnosti recenze
9.6 4 10Earth a Mix byli neskuteční. Mezi nimi stačil jeden pohled a hned bylo cítit úplně všechno. Jejich scény mě dokázaly během chvíle rozesmát, dojmout i úplně zničit psychicky. Hrozně mě bavilo, jak přirozeně spolu působili a jak silné emoce z nich šly i v obyčejných momentech.
Joss a Gawin byli naprosto úžasní a já jsem si jejich společné scény užívala od začátku do konce. Měli mezi sebou opravdu silnou chemii a pokaždé, když byli spolu na obrazovce, nešlo od nich odtrhnout oči. Jejich vztah měl v sobě něhu, napětí i emoce, které člověka úplně pohltí.
Ale Aou a Boom byli pro mě úplně nejvíc. Kdykoliv se objevili spolu, okamžitě mě zajímali nejvíc ze všech. Měli mezi sebou neuvěřitelně přirozenou energii, jejich společné momenty působily lehce a člověk se u nich automaticky usmíval. Zároveň ale dokázali i v obyčejných scénách vyvolat emoce, které mě úplně rozložily.
A Neo? Ten byl definice chaosu. Každou chvíli jsem si říkala, že už to přece nemůže být horší, a o pět minut později přišla další katastrofa. Ale přesně to mě na tom seriálu bavilo. Nikdo tam nebyl dokonalý, všichni dělali špatná rozhodnutí, všechno bylo komplikované a právě proto to působilo tak živě.
Celý seriál má skvělou atmosféru, výbornou hudbu a hlavně postavy, které člověk buď miluje, nebo z nich má nervy, ale rozhodně na ně nejde zapomenout. Je to jeden z těch seriálů, které člověka emocionálně vyždímají, ale stejně má chuť si to celé pustit znovu.