Podrobnosti recenze
9.0 12 10Celkové hodnocení
9.0
Příběh
9.0
Herecké výkony
9.0
Zvuk
9.0
Zpracování
9.0
Za mě je to skvělý seriál. Vtipný, občas trochu melancholický, svým způsobem rodinný a částečně autobiografický. Chvíli mně trvalo pochopit ten název — vždyť ho všichni protagonisté mají rádi. Což bylo dost zarážející, vzhledem k jeho asociálně upřímnému chování. Zřejmě šlo ale spíš o vzkaz k publiku. Mít Joshe rád je totiž trochu oříšek. Alespoň pro mě ze začátku byl. Pro někoho kvůli vzhledu, protože kvůli typu kůže vypadá výrazně starší a není typický filmový hezounek (na rozdíl od jeho drahých poloviček). Pro jiné právě kvůli tomu, jak se chová vůči ostatním. I když mojí favoritkou byla otcova milenka Mae, časem jsem se naučil mít rád i Joshe.
Oceňuji zejména herecké obsazení, jedinečné charaktery, vývoj a gradaci děje. Třeba když na konci první série odešla poměrně výrazná postava a Joshovi, který je zároveň autorem, se ji podařilo nahradit zcela odlišnou, ale snad ještě zajímavější figurou. A také mě vždy potěší, když se v pozdějších sériích alespoň mihnou postavy, které dříve měly v příběhu výraznější úlohu. Toho jsem se tady dočkal.
Oceňuji zejména herecké obsazení, jedinečné charaktery, vývoj a gradaci děje. Třeba když na konci první série odešla poměrně výrazná postava a Joshovi, který je zároveň autorem, se ji podařilo nahradit zcela odlišnou, ale snad ještě zajímavější figurou. A také mě vždy potěší, když se v pozdějších sériích alespoň mihnou postavy, které dříve měly v příběhu výraznější úlohu. Toho jsem se tady dočkal.