Podrobnosti recenze

6.7 10 10
Filmobanka
tomas106
tomas106
Březen 12, 2009 5009
Celkové hodnocení

9.3
Příběh

9.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

9.0
Zpracování

9.0
Tneto film se mi velice líbil. Ovšem začátek mě docela překvapil. Začátek se mi jevil možná až moc nereálný, ale děl pokračoval v celku dobře. Co se mi na filmu opravdu líbilo, tak to, jak dokázali oba hlavní hrdinové zahrát zamilovanost. Když se potkali uměli si říct jen ahoj, neustále se na sebe usmívaly, no prostě jejich pohledy byli více než přesvědčivé. Normálně bych řekla, že snad není možné aby se během natáčení do sebe nezamilovali doopravdy. :D:D:D:D
Libilo se mi, že to nebylo uspěchané, nu prostě parádní film. Hlavní hrdina se jménem Bai, ten byl opravdu nádherný. Nedivila bych se, kdyby po něm šílel každý chlak, který se na ten film podívá. :D

Je to perfektní komedie pro ty kteří se rádi zasmějou, ale taky propadají romantice. Určitě stahujte. O scénu na přechodě prostě nemůžete přijít. Ta byla opravdu komická :D
K

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.