Podrobnosti recenze

8.0 3 10
Filmobanka
erthos
erthos
Červen 17, 2009 4683
Celkové hodnocení

8.5
Příběh

9.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

8.0
Zpracování

8.0
Já osobně tento film/seriál doporučuji. Příběh se mi líbí, scény jsou zajímavé, ale jak jste řekli je tam až moc přehnaně gayů. Ano dalo by se pochopit, že Chizato měl něco s otcem od Shunsukeho, protože by to dávalo i smysl toho, proč chce Chizato chránit svého syna. Ovšem zase na druhou stranu by bylo asi trochu zvláštní, že by byli oba v rodině gayové. Jak Shunsuke tak jeho otec. Ovšem tohle by se dalo pochopit. Nad tímhletím by možná jen někteří kritici mávli rukou, ale když tam přišel Riju s tím, že je taky Gay tak to už bylo trochu přehnané.

Dvojka, ta je na tom o trochu líp. Zvláště pak pokud jste viděli jedničku tak se mi zdá, že je tam gayů pořád stejně. Navíc co je trochu reálné tak to, že se rodičům (asi) od Chizata moc nelíbí, že má Chizato poměr s mužem.

Každopádně já sama patřím do odvětví lidí, pro které platí "Čím víc gayů tím líp" takže takové "chyby" mi nevadí. Ovšem nepřehánět. Deset gayů...to už by bylo ve filmu asi pro mě moc. Gaye podporuju, ale deset jich nepotkáte v jedné řadě na chodníku, takže asi by se filmy měly točit trochu reálněji.
Pokud Vám, ale takové chybičky neadí, tak se na tento film určitě podívejte. ;)
K

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.