Podrobnosti recenze

8.7 10 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Září 25, 2016 7884
Celkové hodnocení

8.5
Příběh

7.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

9.0
Zpracování

9.0
Tak úkol splněn. "Povinný" SOTUS dokoukán, obě série. Jak zde již bylo zmíněno v recenzích, nelze toto dílo srovnávat se současnou tvorbou, kde je více dynamiky, erotiky a celkově jsou si postavy blíže ve všech směrech. A tím se dostávám asi ke svému "problému" se seriálem Sotus. Příběh nebyl špatný, 1. série se mi líbila o něco více, nicméně když už se k sobě konečně oba hrdinové dopracovali, jejich vztah pokračující ve 2. sérii byl takový nic moc mi přišel. Arthit byl často na facku, že bych ho poslala k vodě už dávno, ale pak nám scénáristé dali scénu, kde se vlastně ukazuje, že je stejně hluboce zamilován jako jeho protějšek. Pro mě je trochu těžké toto objektivně hodnotit. když mám za sebou mrak BL novějších seriálů, kde to je kolikrát fakt jízda (do slova :-D ). Sotus bych doporučila divákům, kteří s BL tématem začínají. To si myslím, že je ideální seriál, kde si navyknout na toto "prostředí". Pro ostřílené si myslím, že to může být možná malinko méně poutavé a ve stálém očekávání: "Bože..dají si alespoň ještě jednu pusu? " :-D No, ale protože to je podle mnohých odborníků na BL filmografii must have co musíte zkouknout, tak se na to zkrátka podívejte a užijte si to :-).

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.