Podrobnosti recenze

9.7 19 10
Kiseki: Dear to Me
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Srpen 21, 2023 15640
(Upraven: Duben 12, 2025)
Celkové hodnocení

8.5
Příběh

8.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

9.0
Zpracování

8.0
Asi jsem měla hodně velké očekávání od tohoto seriálu, hlavně díky recenzím zde, které přetékají superlativy. Nicméně podle mého názoru byl děj kolikrát trochu uspěchaný, chyběla mi větší propracovanost ohledně vzájemné zamilovanosti. Potom celkové vysvětlení gangů a kdo co komu udělal atd. Situace kde se mají hlavní hrdinové setkat po x letech byla také taková zvláštní. No, buď jsem nějaký náročný divák, nebo nevím, ale seriál ve mně nezanechal pocit úplného nadšení. Ale abych nebyla pouze negativní, líbily se mi herecké výkony i výběr herců, romantické scény byly fajn. Myslím si, že je tento seriál další, který patří mezi takové to "musthave" na co se zkrátka musíte podívat a udělat si vlastní názor. Já se k němu vracet pravděpodobně nebudu, ale jsem ráda, že ho mám v seznamu "zhlédnuto" :-)

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.