Podrobnosti recenze

9.4 7 10
Top Form
Filmobanka
porcellus
porcellus
Březen 23, 2025 6918
Celkové hodnocení

8.8
Příběh

8.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

8.0
Zpracování

9.0
Příběh z hereckého prostředí, kde se Jin, začínající herec, setkává se svým idolem Akinem a postupně si získává cestu k jeho srdci, což se mu samozřejmě podaří, nicméně vztah prochází krizemi z důvodů intrik v hereckém průmyslu, ale i v osobní rovině. Děj pro mě neměl zas až takový wow efekt, žádné velké drama a když už jsem si myslela, že to bude nějaké drámo, které půjde trochu více do hloubky, rázem bylo po dramatu a problém byl vyřešen raz dva. Na čem si myslím, že celý úspěch stojí je ústřední dvojice. Herec ztvárňující Jina je tak zajímavý, neokoukaný typ, že vás hypnotizuje každý pohled na něj. Akin je klasický krasavec s jiskrou a oběma dohromady to prostě sedlo a fungovalo a šlapalo a prostě všechno. Asi každý si bude pamatovat první intimní scénu s medem, kde jsem téměř přesvědčená, že drtivá většina z nás u toho přemýšlela nad tím, jak blbě musel jít ten med umýt a jak bych ho dostávala z toho chlupatého koberce a tak třeba já jsem si musela scénu pustit znovu, bez myšlenek na čistící prostředky .Z mého pohledu je to lepší BL seriál, ke kterému se možná někdy jednou vrátím, ale určitě to není něco co by mě úplně semlelo a čemu bych beznadějně propadla. Zhlédnutí doporučuji, protože je určitě škoda nechat se ochudit o krásnou atmosféru Jina a Akina, kterou si po celý seriál prostě užíváte. :-)

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.