Podrobnosti recenze

8.3 14 10
Celkové hodnocení

5.5
Příběh

5.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

6.0
Zpracování

3.0
Můžu ocenit, že Ozon se s tím nemazal a nevadilo mu mít jako hlavní postavu hodně nesympatického gaye. Nicméně spolu s nakupením klišé o homosexuálech to u mě přispělo k nepříjemnému překvapení, jak homofobně film vyzněl. Romain (Poupaud) byl protivný, rozháraný, promiskuitní a násilnický. Za rakovinu jsem mohl klidně dosadit AIDS. I ta scéna s heterákem podle mě nebyla zbožné přání, ale ukázka, jak moc se musel ponížit, když mu příroda "nepokazila" orientaci, ale plodnost. A hůř - gayové jsou vlastně plodní "zbytečně", nebo dokonce "šíří svůj vadný gen pokoutně". Tedy mi ani závěr nepřišel zas tak smířlivý pro nikoho. Mírně nadprůměrné hodnocení víc za tu odvahu, Moreauovou, že na Romainovi bylo sympatické aspoň to, že se nechtěl nechat litovat... a obě erekce, nejen tu větší.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.