Podrobnosti recenze

9.4 8 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Leden 23, 2021 2869
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Dva světy, dvě nádherné bytosti. Líbilo se mi hned na začátku, že kuchařský svět se z toho hereckého "nepodělal". Stála tu kuchařova kamenná, chladná tvář proti herecké vytrvalosti a přímočarosti a krásnému úsměvu. Nebyl to jen černobílý příběh. Byl tu i další odstín. Odstín dvou bolavých duší. Strach, smutek, osamělost. Kluci ty jejich vnitřní boje zahráli skvěle. Přiblížení a zase oddálení. Zatvrzelost proti odhodlanosti. A mezi nimi důležité vedlejší postavy, které nerušily a které naopak celému příběhu dodávaly uvěřitelnost a lidskost...ředitel Kim, asistent Ho Min a hlavně malá Yu Ha. Ta to vždycky parádně a vtipně rozstřelila.
Celé mě to pohltilo a nechtělo pustit. Ani napodruhé jsem neudržela slzy a je mi jasný, že potečou i potřetí. Lidské, skvěle zahrané, chemicky a emočně "plné", OST paráda...určitě se vrátím...

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.