Podrobnosti recenze

9.0 10 10
Century of Love
Filmobanka
jiri.twist
jiri.twist
Červen 14, 2024 7366
(Upraven: Listopad 22, 2025)
Celkové hodnocení

9.5
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

8.0
Dvojice DaouOffroad mě zatím míjela. Daou mi nikdy nebyl, už od pohledu, moc sympatický. No nemohla jsem se mýlit víc. Daou není klasický hezoun, ale objevila jsem u něj, aspoň pro mě, neskutečnou vnitřní krásu, charisma. "Century" jsem zhltla za dva večery, i když se děj občas vlekl, občas byl trochu zvláštní, občas nelogický, občas lehce afektovaný. Každopádně byl ale zajímavý, mystický, pětibarevný. Jasně, malinovka i zásoby pasty na zuby na celý rok trochu rušily, ale co už...Jinak chemie mezi klukama byla skvělá, hmatatelná, neobyčejná. Všudypřítomný, "americký" Offroad-ův (Vee) úsměv za všech okolností, vykouzlil úsměv i u mě. Zaryla se do mě i jeho bolest ze ztráty moudré babičky. Jejich společné chvilky v nemocnici byly hodně emotivní. Hltala jsem i San-ův vnitřní boj přítomnosti s minulostí, boj se svými city i s účinky jedu z kamene pěti barev. U sledování mě držely i další postavy. Skvěle zahraná Ju, doktor Third (oblíbený Pond) i Tao a Ton a samozřejmě malý San (miláček Thong z Khemjiry).

Příběhy s nádechem mystiky, s vůní vonných tyčinek a se sympatickými herci mě zkrátka vždycky dostanou.

"Teď už vím, že lpět na minulosti, snít o něčem, co už se stalo, přináší jen trápení. Od teď budu žít přítomností tak šťastně, jak jen budu moct."

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.