Podrobnosti recenze

8.6 4 10
Goddess Bless You from Death
Filmobanka Květen 03, 2024 4111
(Upraven: Únor 03, 2026)
Celkové hodnocení

5.3
Příběh

2.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

7.0
Zpracování

4.0
Ne, ne, mě to neoslovilo, a to je mi jedno, jestli to bylo natočeno dle předlohy přesně a nebo trochu jinak. Thajských seriálů jsou mraky, tento má výborné hodnocení, ale já se nenechám strhnout s proudem a hodnotím tak, jak to cítím. A zdá se, že by vývoj BL thajských seriálů měl jít tímto směrem (?) No, pěkně děkuju, ale ať si ... "Nekonečné kriminálky" spojené s hororovými zvěrstvy plnými krve jsem nikdy nevyhledával. Nekonečné proto, že tento marťanský fantasyhnus příběh se mohl odehrát v pěti šesti epizodách a nemusel být tak nadstavován, nehledě na to, že BL linka mě tentokráte nechytla a ani nemohla, neboť u mě nepronikla "dovnitř" příběhu, ale klouzala jen "nuceně" po okraji, bokem, bez vzruchu a kdyby tam nebyla, nic by se nezměnilo. Chápu, že budu asi jediný takto hodnotící, ale ... jediným plusem byli někteří herci, v čele s Pavlem a pro mě novým objevem, naprosto dokonalým sympošem Kingem. Ty dva bych chtěl vidět někdy spolu, ale to se asi nikdy nestane, neboť Pavel bude už spojován provždy jen s tou želví hlavou (to nemyslím na Pooha pejorativně, ale tím, jak jsem jej s tou afinou vnímal)
https://mydramalist.com/768503-goddess-bless-you-from-death

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.