Podrobnosti recenze
9.4 2 10Nejinak je tomu u tohoto snímku pět let starému, který mě hodně zaujal a byl natočen přesně tak, jak předepisoval námět, i když já bych si představoval konec trošku jinak, více citověji a méně fyzičnem, ale chápu, proč to takto tvůrci chtěli sděilit a upletli z hovínka bič. Česky řečeno vyrobili něco, nad čím se člověk dokáže zamyslet s nízkými výrobními náklady.
Jako vždy mě zaujala hluboko zpívaná korejská řeč, vůbec si nedovedu představit, jak se tam zženštilci s pisklavými vysokými hlásky (netýká se tohoto filmu) vůbec jsou schopni domluvit, když obsah se mnohdy vnímá podle tónu hlasu.
Nesmírně mě zaujala u této Eskortní služby postava "klienta" Chanwoo. Zpočátku mi to i vadilo, že byl na klienta moc mladý, než se vysvětlilo, proč právě tak ... Lahodně líbezná tvář s krásnými zuby a jemnými korejskými rysy a právě jak už jsem psal, nepotřeboval jsem závěr takový, jaký byl. Hledal jsem dlouho něco o tomto herci, ale nebyl jsem úspěšný, vždyť Kim-ů je v Koreji plná ... vlastně abych nebyl sprostý plný zadek, dokonce i Kim-ek 😂😂😂, neboť "Kim" jsou i ženy
Krásná, příjemná, podkreslující hudba.