Podrobnosti recenze

9.4 2 10
Acting Love
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Březen 12, 2026 313
(Upraven: Březen 13, 2026)
Celkové hodnocení

9.5
Příběh

9.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
To, že korejské krátké filmy jsou zvláštní, poutavé, jiné, mnohdy i "korejsky záhadné", tady na GT většina z nás vnímá již dlouho. A především ty kousky, které se tady postupně objevují ne jako zcela nové, ale jsou postupně vytahovány z průběhu času.
Nejinak je tomu u tohoto snímku pět let starému, který mě hodně zaujal a byl natočen přesně tak, jak předepisoval námět, i když já bych si představoval konec trošku jinak, více citověji a méně fyzičnem, ale chápu, proč to takto tvůrci chtěli sděilit a upletli z hovínka bič. Česky řečeno vyrobili něco, nad čím se člověk dokáže zamyslet s nízkými výrobními náklady.
Jako vždy mě zaujala hluboko zpívaná korejská řeč, vůbec si nedovedu představit, jak se tam zženštilci s pisklavými vysokými hlásky (netýká se tohoto filmu) vůbec jsou schopni domluvit, když obsah se mnohdy vnímá podle tónu hlasu.
Nesmírně mě zaujala u této Eskortní služby postava "klienta" Chanwoo. Zpočátku mi to i vadilo, že byl na klienta moc mladý, než se vysvětlilo, proč právě tak ... Lahodně líbezná tvář s krásnými zuby a jemnými korejskými rysy a právě jak už jsem psal, nepotřeboval jsem závěr takový, jaký byl. Hledal jsem dlouho něco o tomto herci, ale nebyl jsem úspěšný, vždyť Kim-ů je v Koreji plná ... vlastně abych nebyl sprostý plný zadek, dokonce i Kim-ek 😂😂😂, neboť "Kim" jsou i ženy
Krásná, příjemná, podkreslující hudba.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.