Podrobnosti recenze

7.8 2 10
Un bacio di troppo / A Kiss Too Many
Filmobanka
monvi
monvi
Březen 17, 2026 493
(Upraven: Duben 05, 2026)
Celkové hodnocení

7.5
Příběh

7.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

8.0
Zpracování

7.0
Předem jsem se podíval na hodnocení IMDb a je vysoké a i nějaké to ocenění na festivalech a mé očekávání po zhlédnutí nebylo zcela naplněno, resp. jsem byl na rozpacích, zda je to tak geniální nebo jsem to jen zcela nepochopil, a i když jsem si několikrát pouštěl pasáž, co si to Marie dávala při odchodu do kabelky a ještě se na to ve dveřích dívala, tak jsem nepoznal, co by to mohlo být. Dokonce jsem se ptal umělé ineligence a vždy mi bylo odpovězeno jinak - nůžky, příbor, obálku s penězi, hodinky 😹😹😹, přitom to vypadá jako pouzdro, malý vibrátor nebo já nevím, díky tvůrcům, že to natočili urostřed noci, ale divák před obrazovkou nemá kočičí oči. A chlap, který je na posteli, na zemi mu leží použitá naplněná šprcka, musí být velké terno pro některé ženy či muže, zvlášť když hulí, tenkoráte mimořádně opravdovou cigateru, popel mu padá do peřin a z tlamy mu smrdí jak z popelníku. Prostě k zulíbání 😂
--- NÍŽE PASÁŽ OBSAHUJE SPOILERY ---
Má dedukce, protože mám dlouhé vedení 😛
- buď film vyzněl jen tak, jak se tvářil - Maria podvedla Cira a šla zjistit, co dělá v noci a on tam měl schovaného milence a cestou zpět mu něco ukradla
- a nebo to byl přímo Fabrizio, který je na společné svatební fotce, byl to ten, co podvedl s Marií na rozlučce Cira, a který nyní po domluvě s Marií se šel nechat v noci vyšukat Cirem, aby měli důkaz k rozvodu (Fabrizio říká Cirovi, že nevěděl "že je i na penisy")
- bylo to celé jinak

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.