Podrobnosti recenze

9.2 4 10
A Breeze of Love
Filmobanka
Naomi
Naomi
Listopad 10, 2023 2514
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Taková krásná milá " sváča " na nějaké odpoledne, kdy nechcete nějak extra přemýšlet. Zajímavé na tom bylo, že hned byl úvod, a ne prostě hození do seriálu, a někde v půlce ten úvod. Škoda, že to bylo tak krátké co se týče času, protože se do tohohle seriálu člověk rychle přizpůsobí a hltá to, i když je to ze školského prostředí. Kluk, co má problémy se spánkem, a vede si deník mi úplně připomnělo, že jsem na tom docela podobně :D.. Někdy vyjádřit své city vůči druhé osobě může být v takových situacích hodně těžké, a pak to takhle dopadá, že se to změní trošku v nenávist, která se snaží být vysvětlena, a nakonec je to ve hvězdách, kdy je to ale o velké snaze. Co se týče druhé hlavní postavy, která je velmi zapálená do basketu, tak tam jsem byla trošku zklamaná. Emoce které se těžko dají číst v tváři a přišlo mi, že jeho kamarád z týmu po něm tak trošku skrytě touží, ale nikdy to nebylo vysvětleno úplně na přímo nebo jsem měla takový pocit jen já? .. Je to příjemný školní oddechovka, kdy si ale člověk řekne, proč si tak ubližují když to ten jeden druhému chce všechno vysvětlit.

Podmínky užívání www.gaytitulky.info. V případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..  K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.