Podrobnosti recenze

9.1 22 10
Filmobanka
hipocrates
hipocrates
Březen 19, 2013 10675
Celkové hodnocení
 
7.3
Příběh
 
7.0
Herecké výkony
 
10.0
Zvuk
 
6.0
Zpracování
 
6.0
Recenzia obsahuje spoilery.

Izrael je krajina, ktora poskytuje politicky azyl mnohym homosexualom z okolitych moslimskych krajin. Avsak ak ste z Palestiny, tak mate smolu. Izraelska paranoja totiz siaha az tak daleko. Ak by vraj zacali udelovat azyl aj homosexualom z Palestiny, zrazu by sa na hraniciach objavili cele húfy Palestincanov ziadajucich o azyl prave z tohto dovodu, prirodzene narokujuc si na Izraelom obsadene uzemia. V samotnom filme z produkcie izraelskych filmarov je ukazane, ze je to totalna kravina. Palestina je totiz plna islamskych radikalov, je to krajina, kde vas je vlastna rodina schopna odvrhnut a zavrazdit za to, ze ste za nich zoslali tolko hanbu uz len tym, ze ste sa narodili ako homosexual.

V hlavnej ulohe sa nam predstavia dvaja mladi herci. Napriek tomu, ze v Hollywoodsko-europskom priestore nie su velmi znami, tak podavaju celkom slusne herecke vykony. Co mi ale vadilo, bolo az prilis okate podsuvanie klucovych momentov. Akoze najprv sa tam 10 minut po tme plazi cez hranice, aby sa mohol nasledne veselo fotit v gejbare? Hned mi bolo jasne, ze z toho bude mat riadny pruser. Mobil si nechava len tak hocikde polozeny, najlepsie rovno na zemi pred dvermi do domu, tak aby ho zobral hned prvy clovek co pride alebo ide von. Luxusne hodinky s napisom "milujem ta" su tiez velmi nenapadne. Rodicia svojmu synovi neplatia internat ani ziadne ine ubytovanie, ale vobec sa necuduju, kde ich syn travi cely tyzden a aj cele vikendy. A potom sa este naseru, ked zistia, ze si ich synacik nabalil pekneho, namakaneho, mladeho, prachateho zida z Tel Avivu :-) Pre zmenu som sa zase ja cudoval, preco proste svojho kretenskeho teroristickeho brata nenatrel izraelskej tajnej sluzbe, ked mal moznost...mozno by sme sa dockali uplne ineho konca :-)

Alata...v tme sa zacina...v tme sa aj konci...

 

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.