Všechny recenze

17213 výsledků - zobrazeno 41 - 60
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »
Pořadí
Únor 21, 2024
Celkové hodnocení
 
5.8
Příběh
 
5.0
Herecké výkony
 
5.0
Zvuk
 
7.0
Zpracování
 
6.0
Filmobanka

Ze slavného "filmu v jednom záběru" mě spíš bolely oči. Dobově stereotypní zobrazování gayů jako vyšinutých psychopatů mi tolik nevadilo. To spíš že ta (filmová) vražda byla z dnešního hlediska směšná. Když vrahové blízko sebe vzrušením funěli při vzpomínce na ni, vypadalo to skoro jako parodie. A pro mě nejvíce nechutný na filmu byl fakt, že mrtvola byla v truhle, na níž stálo jídlo připravené k servírování hostům (vč. rodičů oběti). Vlastně by výtky k homofobii ani nebyly fér, protože vím, že New Queer Cinema nastartovala mj. Závrať (Swoon), která vrahům připisovala homosexuální vztah naprosto otevřeně.

Únor 21, 2024 (Upraven: Únor 22, 2024)
Celkové hodnocení
 
9.5
Příběh
 
8.0
Herecké výkony
 
10.0
Zvuk
 
10.0
Zpracování
 
10.0

Příběh plný úžasných, roztomilých a humorných momentů, který sice v pozdějších epizodách ztrácí tempo, závěrečná epizoda jej naštěstí opět získá. Příběh odehrávající se v Taipei nám ukazuje dva páry, kde kluci vzájemně sdílejí historii, aniž by to věděli. Pro mě je zajímavější druhý pár Vincent/Wynn pro svou roztomilost. Ale všechny čtyři postavy jsou vykresleny zajímavě, a každá má něco, co si divák zamiluje. Kluci v hlavních rolích odvedli opravdu moc dobrou práci, a to i při dobře pojatých intimních scénách. Skvělá hudba je třešničkou na dortu. Spokojenost velká.

Únor 21, 2024 (Upraven: Únor 26, 2024)
Celkové hodnocení
 
7.5
Příběh
 
6.0
Herecké výkony
 
9.0
Zvuk
 
8.0
Zpracování
 
7.0
Filmobanka

Film z nejlidnatější země světa, kde se přeci jen moc kraťasů s LGBTQ+ tematikou netočí, byl pro mě indický až na kost, a to jak zjevem herců, příběhem i zpracováním a zezačátku jsem váhal, ale ... snímek ve mě určitou dobu zůstal, a to je pro mě jedno z kritérií, že to něco tam bylo a nemusí to vždy být pouze za deset. Především herecké výkony obou postav byly velmi dobré, hlavně Vaidya, zpracování, a i když bych si představoval konec třeba i jinak, celkově se mě to dotklo.

Únor 20, 2024
Celkové hodnocení
 
5.8
Příběh
 
5.0
Herecké výkony
 
7.0
Zvuk
 
6.0
Zpracování
 
5.0

Od samotného začátku mě ovlivnila negativní energie samotného filmu, kterou ještě umocnila pozdější téměř apokalyptická atmosféra. Tak mi zůstala jen pastva pro oči. Líbil by se mi ale větší prostor pro představivost, bez záběrů ochablých penisů.

Únor 20, 2024
Celkové hodnocení
 
9.3
Příběh
 
9.0
Herecké výkony
 
9.0
Zvuk
 
9.0
Zpracování
 
10.0
Filmobanka

Tak toto jsem nečekala... Po dlouhé době můžeme opět vidět moc hezký příběh o hledání sebe sama. Dream je zamilovaný do nejlepšího kamaráda a kvůli Namwan, která ho miluje též raději ustoupí a ztratí se z dohledu. A Night, dokud si neuvědomí kdo ve skutečně je tak se jen trápí, Namwan nevědomky vodí za nos, nemůže dostudovat, trápí ho špatné vztahy v rodině kdy mu až oběť bratra napomůže k vytoužené lásce. Celý seriál působí vizuálně a hudebně velmi dobře, chválím kameru, výběr herců i kratší stopáž šesti...

Únor 20, 2024
Celkové hodnocení
 
9.5
Příběh
 
10.0
Herecké výkony
 
10.0
Zvuk
 
9.0
Zpracování
 
9.0
Filmobanka

Šteklivé japonské anime príslušného dáta vydania. Oslovilo ma. V dnešnej dobe by to natočili vizuálne poriadne cool, avšak hlasy hercov, podstata príbehu chytľavo zachytili všetky emócie.

Únor 20, 2024
Celkové hodnocení
 
8.8
Příběh
 
8.0
Herecké výkony
 
9.0
Zvuk
 
9.0
Zpracování
 
9.0
Filmobanka

Je to příběh, který zažila většina z nás. Doba, kdy zjišťujeme, že něco není v pořádku, že jsme jiní, než kamarádi. Každý to prožívá jinak. Hodně lidí se to snaží v sobě potlačit, zkouší to s opačným pohlavím a ubližuje tím sobě i partnerovi. Jinak hezky zahrané mladými herci.

Únor 20, 2024
Celkové hodnocení
 
6.0
Příběh
 
6.0
Herecké výkony
 
7.0
Zvuk
 
6.0
Zpracování
 
5.0
Filmobanka

Ano i ne, asi tak ... jen mě nebavilo, jak na začátku Dennis tahal ten prázdný kufr, jako kdyby byl plný olova.

Únor 20, 2024
Celkové hodnocení
 
10.0
Příběh
 
10.0
Herecké výkony
 
10.0
Zvuk
 
10.0
Zpracování
 
10.0
Filmobanka

Pokud diváka zaujme příběh tak, jako mě, tak je ztracen, jak důmyslné vše je od příběhu, přes zpracování až po skvělé herecké výkony. Doporučuji ke zhlédnutí.

Únor 20, 2024
Celkové hodnocení
 
10.0
Příběh
 
10.0
Herecké výkony
 
10.0
Zvuk
 
10.0
Zpracování
 
10.0

Moc pěkné, zvládnuto za jeden den, netradičně pojato a skvělí mladí herci.

Únor 19, 2024
Celkové hodnocení
 
4.3
Příběh
 
3.0
Herecké výkony
 
6.0
Zvuk
 
4.0
Zpracování
 
4.0
Filmobanka

Krátký záznam ze života dvou kamarádů, kteří si musí projít trnitou cestou k zářným zítřkům.

Únor 19, 2024
Celkové hodnocení
 
10.0
Příběh
 
10.0
Herecké výkony
 
10.0
Zvuk
 
10.0
Zpracování
 
10.0
Filmobanka

Neskutečně silný divácký zážitek, během kterého se mi tajil dech, dlaň svírala v pěst, ježily chlupy na těle...přitom přetrvávala naděje v polidštění kreatury.

Únor 19, 2024
Celkové hodnocení
 
6.0
Příběh
 
4.0
Herecké výkony
 
8.0
Zvuk
 
7.0
Zpracování
 
5.0

Lim je citlivý gay, na rozdíl od svého bratra, který je hloupý heterosexuál. Nicméně mi vadilo chování obou. Lim má milence, od kterého chce příliš, ač ten mu jasně řekne, že těžko. Na druhou stranu dokážu pochopit problém s vyrovnáním se s nastalou situací. Až na některé vlastnosti děje či obvyklou asijskou hysterii je to ale dobrý film, dobře natočený a skvěle zahraný.

Únor 19, 2024
Celkové hodnocení
 
9.5
Příběh
 
9.0
Herecké výkony
 
10.0
Zvuk
 
9.0
Zpracování
 
10.0

V poslední době mám nějak "štěstí" na podobné snímky, ne že bych je cíleně vyhledával, ale prostě se s nima setkávám, čili porovnávám, víc přemýšlím. Krásný, dojemný, citlivě natočený i zahraný. Jediné nad čím jsem se trochu zastavoval byl ten věkový a fyzický rozdíl mezi Kohei-em a Bento dítětem Taichi-m. Moc se mě líbila i Kohei-ova matka, nebála se říct citlivé věci, to samé jsem ocenil i u Taichi-ho.

Únor 19, 2024
Celkové hodnocení
 
7.3
Příběh
 
7.0
Herecké výkony
 
8.0
Zvuk
 
7.0
Zpracování
 
7.0

Ze sportovního prostředí takové filmy bývají, ale jsou ve výrazné menšině, a přitom muži co mají rádi muže nejsou jen ti zženštilí a vykroucení, naopak. Snaživě zahráno a celkově tento projekt na mě vyzněl velmi solidně.

Únor 19, 2024
Celkové hodnocení
 
9.0
Příběh
 
9.0
Herecké výkony
 
9.0
Zvuk
 
9.0
Zpracování
 
9.0
Filmobanka

Ano, jsou zde použita profláknutá klišé, ale i když je společnost otevřenější, ne každý má to štěstí, že coming outem projde s podporou rodiny kámošů a ještě je populární u pubertálních holek, které rády shipujou kluky. Bohužel pořád je většina těch, kteří to odnášejí poznamenaní na celý život, s psychickými problémy a někteří to nezvládnou. Takže si myslím, že je dobré to ukazovat.

Únor 19, 2024
Celkové hodnocení
 
6.0
Příběh
 
5.0
Herecké výkony
 
7.0
Zvuk
 
7.0
Zpracování
 
5.0
Filmobanka

Téma jistě zajímavé už jen proto, že wrestling je v USA oblíbený sport. Zpracování však staví na ohraném ději, kdy musí nejdřív přijít odmítnutí (samozřejmě nestačí slovní metoda), aby mohlo přijít usmíření. Chtělo to při psaní scénáře méně opisovat.

Únor 18, 2024
Celkové hodnocení
 
5.0
Příběh
 
4.0
Herecké výkony
 
5.0
Zvuk
 
6.0
Zpracování
 
5.0
Filmobanka

"Společnost je vstřícnější, otevřenější, ale jak já, kluk(muž) mohu milovat kluka (muže)?" Zase je děj postavený na stereotypech a stále stejných šablonách. Zde došlo ke spojení školního prostředí s kuchařským. Takové "2 in 1". Díky stopáži klidně zvládnete odsledovat celý seriál vcelku. Neočekávejte však originalitu. Oba kluci byli zabrždění, nebýt hlavně jejich společné kamarádky, stáli by tam doteď. Pokud máte rádi/rády/rád...slaďárny se slaďoušky, jistě i nejedna slza ukápne.

Únor 18, 2024
Celkové hodnocení
 
8.5
Příběh
 
8.0
Herecké výkony
 
8.0
Zvuk
 
9.0
Zpracování
 
9.0
Filmobanka

Opäť jeden krásny a zároveň aj smutný príbeh. Príbeh ktorý je ako vystrihnutý z reality. Hľadanie podstaty lásky, hľadanie seba samého, hľadanie pochopenia od rodiny a priateľov. Čím všetkým si mladý človek musí prejsť aby našiel to, čo hľadá, to čo potrebuje. Príbeh Night-a a Dream-a, priateľov zo stredoškolských čias, ktorí sa po dlhej odluke opäť stretávajú a nadväzujú tam, kde skončili. Dream, vyrovnaný sám so sebou s jasným cieľom, vždy ten rozumnejší avšak s pocitom strachu vyjadriť svoje city k Night-ovi. Night, chlapec, ktorý hľadá sám seba, ktorý tápe vo svojich citoch a hľadá porozumenie a chce sa presadiť....

Únor 18, 2024
Celkové hodnocení
 
6.0
Příběh
 
5.0
Herecké výkony
 
9.0
Zvuk
 
6.0
Zpracování
 
4.0
Filmobanka

Seriál jsem začal sledovat, líbil se mi, ale postupně to šlo z kopce. S ničím se netajím a sděluji, že jsem vydržel do konce jen a hlavně kvůli pro mě nesmírnému sympoši Dew-ovi. Erotické scény zde rovněž musím ocenit tak, jako v Pit Babe, téměř dokonalé polibky. Výběr herců kromě Dew-a se mi ale moc typově nelíbil (ani Tora, nic proti, ale prostě někdy mi připadal, jako kdyby měl rodiče z Mongolska), jsem totiž "postižený" namlsáním se krásných herců z Pit Babe, snad až na Ryana (Dream), jakoby je posbírali někde na ulici a ty čtyři děvy? Chápu, že to...

17213 výsledků - zobrazeno 41 - 60
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... »

 

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.