Podrobnosti recenze

9.5 1 10
My Romance Scammer
Filmobanka
LeninkaK
LeninkaK
Listopad 12, 2025 3187
Celkové hodnocení

9.5
Příběh

9.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

9.0
Promyšlený plán dvou podvodníků sbalit bohaté bratrance se rychle začíná měnit, když se do nich neplánovaně zamilují. Na tomto seriálu mě bavila docela originální zápletka a tempo vyprávění, protože pořád se něco dělo. Vývoj čtyř hlavních postav a jejich vnitřní boje jsou zde zobrazeny velmi přirozeným a věrohodným způsobem. U prvního páru (Pai/Tim) jsem v prvních epizodách necítil tu správnou chemii, ale pak se to zlepšilo. Druhý pár (North/Yu) mě naopak zaujal okamžitě. Nejenže North a Yu sdělují, že vzájemně milují, ale je to vidět v každém jejich pohledu, v každém jejich gestu a v každém jejich společném okamžiku. Jejich emocionální interakce mě neuvěřitelně bavila ve všech epizodách, a seriál jsem si díky nim užíval. Zaujal mě i bratranec Da Zhan, který v celém seriálu téměř nepromluví :)

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.