Podrobnosti recenze

9.2 30 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Leden 14, 2017 11622
Celkové hodnocení

8.5
Příběh

7.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

9.0
Zpracování

9.0
Pokud by se u některých scén neopisovalo ze Zkrocené hory, bylo by mi to milejší, ale asi scénárista počítal s tím, že nejmladší generace třeba ZH neviděla a nebude moci si tuto nápadnost uvědomit. Nicméně, kdyby každá země udělala remake ZH, bude mi to pořád milejší, než mnohé jiné stupidity, jaké jsou některé produkce schopné vypustit.
Mně se film líbil, i když se v mé první pětce, a myslím, že ani v desítce, neumístí, ale počin je to určitě příjemný a chvályhodný

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.