Podrobnosti recenze

7.7 16 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Červenec 10, 2019 6993
(Upraven: Listopad 15, 2020)
Celkové hodnocení
 
5.3
Příběh
 
6.0
Herecké výkony
 
5.0
Zvuk
 
5.0
Zpracování
 
5.0
"Když by člověk hned na začátku přistoupil na to, že je to záměrně taškařice, tak by si to užil víc.", hudruje divák na CSFD. Ale, milý tomeši, vždyť je to jasné nejpozději v okamžiku, kdy tetička morduje švába, to ti fakt nedošlo? Připustme ovšem, že v té části světa, kde spousta filmové produkce působí jako groteska, ač je míněna vážně, typicky telenovely, záměr natočit skutečně grotesku nemusí být hned jasný a chtěně "groteskní" akce herců vycházejí přehnaně.

Na IMDB diváka čílí "full-frontal nudity" při milostné scéně. Ne, že by prý byl prudérní, ale ačkoli má jít o vrcholně vášnivou scénu nadržených teenagerů, je zřetelně viditelné, že herce to ve skutečnosti vůbec nebere. Ale na to je jiná videoprodukce, ne? Tamtéž jiného diváka uráží očekávání tvůrců, že (on) uvěří, že tak zbožná žena by přijala sblížení kluků. Žádná zbožná matka prý nepřijme incest, a to mu zážitky z filmu zkazilo. Tak jo, no.

Opravdu milá oddechovka, kde si tvůrci dělají nekomplikovanou, ale vkus neurážející legraci jak z maloměstských pambíčkářek, tak z přeslazených gay filmíků.

 

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.