Podrobnosti recenze

9.4 19 10
Filmobanka
Ien25
Ien25
Říjen 09, 2019 7166
(Upraven: Červen 15, 2021)
Celkové hodnocení
 
9.3
Příběh
 
9.0
Herecké výkony
 
9.0
Zvuk
 
10.0
Zpracování
 
9.0
Když jsem viděla Love by Chance, myslela jsem si, že už ho nic nepřekoná a ejhle, TharnType se to povedlo. Nějakou dobu jsem se seriálu vyhýbala. Dám dost na fan sestřihy z YT a tohle mě prostě nezaujalo, ani ti kluci se mi zvlášť nelíbili, ale pak jednou nebylo na co koukat, tak jsem to zkusila a... absolutně těm dvěma propadla. Navíc je první série v podstatě takový prequel pro Love By Chance, jen někteří herci byli pro již známé postavy vybráni jiní.
Seriál jsem si oblíbila z mnoha důvodů. Tvrďák Type, co nenávidí gaye nakonec jednomu podlehne, ač se snaží být tvrďákem do poslední chvíle. Obdivovala jsem klidnou povahu Tharna, který měl trpělivosti za deset lidí. Kamarád Typea Techno je natolik otravný a prostořeký, že si ho člověk nakonec zamiluje, a nechybí ani dokonalý padouch s pošahanou psychikou, u něhož jsem celý seriál slintala nad jeho krásnými rysy ve tváři. Až mi bylo líto, že takový hezoun má zápornou roli a nedočkal se svého štěstí :D
Další důvod je míra gay obsahu. Ano, souhlasím, že to na člověka může působit, že na thajských univerzitách nestudují heterosexuálové, ale osobně mi tohle vůbec nevadí. A už vůbec ne, že tvůrci dali zelenou odvážnějším scénám, které v druhé sérii ještě gradují.
Díky nějaký videím ze zákulisí jsem pochopila, že kluci měli před natáčením jakýsi vztahový workshop, což určitě hodně pomohlo k tomu, abyste jim tu chemii uvěřili. Za mě jeden z nejlepších BL asijských seriálů vůbec a nebojím se ho doporučit.

 

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.