Podrobnosti recenze

9.5 12 10
Last Twilight
Filmobanka
emkon
emkon
Květen 01, 2023 10068
Celkové hodnocení
 
10.0
Příběh
 
10.0
Herecké výkony
 
10.0
Zvuk
 
10.0
Zpracování
 
10.0
Seriál, který mi sednul více, než jsem předpokládala. Perfektně udělaná ta blízkost dvou lidí. Spousta vrstev, i kdyby to nechali jen na kamarádské vlně. Trošku mi to připomíná čínské Stay with me, to mezi nimi blízko a je jedno jak, hlavně, že se mají.
Dva lidi, kteří by se za běžných podmínek neměli šanci poznat. Rozmazlený bohatý kluk, a chudý mechanik s kriminální minulostí. A potkají se v okamžiku, kdy jim život ty hrany už zatraceně obrousil.
Jeden zoufale hledá někoho, kdo se k němu bude chovat alespoň trochu „jako před tím“ a je uzavřený před všemi, kdo ho dřív znali. Druhý se plácá v pocitu viny a boji s předsudky kvůli svému pobytu ve vězení. Líbila se mi ta jejich společná cesta, kdy se učili být s někým a sami sebou „po tom všem“.

Hodně se mi tam líbil celkově ten hudební podkres, kolikrát jsem si všimla, jak je ten seriál je příjemný na poslech. A celkově soundtrack a texty doplňovali děj dokonale.

Přes všechny zvraty v příběhu i jejich „průhlednost“ se mi líbilo to roztahané ukončení na pokračování. A i když bych třeba některé scény brala jinak nebo vůbec, tak jiné byly zase geniální, vtipné, lehce lechtivé i originální.
A boží jsou všechny ty scény z natáčení, kde je vidět, jak to není jen o hercích, ale i režisérovi. I on je jedna z hvězd toho seriálu a ta jeho práce s nimi byla úžasná.

 

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.