Podrobnosti recenze

9.0 10 10
Century of Love
Filmobanka
jiri.twist
jiri.twist
Červen 14, 2024 7348
Celkové hodnocení

8.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

2.0
Námět měl obrovský potenciál, a herecky to snad nemohlo být obsazeno lépe. Úvodní epizody jsou ale hodně roztříštěné, postavám chybí logika a mnohdy i zdravý rozum. Například když je Vee neprve postřelen, a pak i pobodán, a upadne do bezvědomí, tak za dva dny se už v nemocnici usmívá jako na lázeňském pobytu. V úvodních epizodách je vidět nízkorozpočtovost celého projektu, kdy například krvavé scény byly natáčeny s malinovým sirupem z nejbližšího 7-Eleven. V úvodních epizodách mě i neskutečně vadil ten zvukový podkres, který má navozovat komediálnost jednotlivých scén. A v neposlední řadě otravný productplacement. Reklamní okénka na skvělou zubní pastu a čajový nápoj narušují děj a kazí celkový dojem. Pak ale přišla 5. epizoda, a všechno výše uvedené zmizelo. Příběh najednou začal dávat logiku, zmizel otravný zvukový podkres, akční scény najednou byly naprosto dokonalé, a chemie hlavních postav začala být neskutečně vysoká. Od 5. epizody je to vážně jízda, kterou jsem si užíval. Tady jsem začal vnímat, jak se herectví Offa a Daoua od projektu Love in Translation zlepšilo. Rád kluky uvidím znovu v nějakém dalším, ale lépe financovaném projektu. Nejzajímavější postavou příběhu je ale Veeho babička. Její dialogy s Veem jsou vždy hodně emotivní. Pokud budeme předstírat, že epizody 2, 3 a 4 neexistují, je to úžasný seriál, který můžu vřele doporučit.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.