Podrobnosti recenze

9.4 8 10
The Boy Next World
Filmobanka
LeninkaK
LeninkaK
Leden 05, 2025 4369
Celkové hodnocení

9.0
Příběh

8.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

10.0
Zpracování

9.0
Na tento seriál jsem se opravdu velice těšila, především kvůli hlavním dvěma představitelům, které známe z Love in the air, tedy řekněme již ikonického BL dramatu. Nechci tvrdit, že jsem zklamaná, možná jsem očekávala trochu víc. Začnu příběhem samotným, kde mi přišel opravdu velký potenciál, který se ale každým dílem nějak vytrácel. Ano, jako divák, jsem pociťovala určité napětí a nedočkavost, jak to tedy dopadne a jaká je pravda, ale takový ten "wow" efekt se nakonec nějak nedostavil. Myslím, že kdyby se děj trochu více rozvrstvil a šel by trochu více do hloubky, moc by to seriálu prospělo. Co se týká hereckých výkonů, zde půjdu proti většině..Boss a Noeul se mi více líbili v Love in the air, kde na mě působili přirozeněji a uvolněněji a tím pádem i uvěřitelněji. V The Boy Next Word jsem pociťovala až moc velkou snahu hlavně u Bosse, který měl mnoho prostoru v pohledech, slovech, činech, dotecích, atd. Ale...jak píši, je to subjektivní názor jedince, takže každý to vnímáme jinak samozřejmě. Na seriál se doporučuji podívat, protože námět je zajímavý a věřím, že se u mnohých zařadí do lepších seriálů. Pro mě to byl dobrý seriál, ale už je to nějaká doba co jsem jej zhlédla a nemám potřebu se k němu vracet a asi ani nebudu.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.