Podrobnosti recenze
9.4 3 10PerthSanta mě překvapili. Perth se mi líbil už v Dangerous romance (PerthChimon), ale i v dalších seriálech. Měla jsem ráda dvojici PerthSaint, ale změna je život, a tady se změna myslím povedla (těším se na jejich druhý společný seriál). Štěně Santa/Gun a osamělý drsňák Perth/Yotha. Roztomilost a kamenný obličej. Jeden se bojí tmy a druhý lásky a oba se navzájem potřebují. "Jsem sluncem tvého života"...mít někoho, kdo vás chápe a snaží se vám vykouzlit úsměv na rtech...no kdo by to nechtěl 😀? Mimochodem, Perth je ve žlutém tygříkovém pyžamku k nakousnutí. A zase pěkně zahráno.
Třetí...MarkJunior (spolu jsem je viděla v Cherry Magic). Jejich příběh byl hodně poznamenaný vztahy jak v rodině, tak v lásce. Museli se o sobě hodně naučit. Ušli spolu nejdelší cestu. Krásně zahráli spoustu emocí. Když Junior/Faifa děkoval Markovi/Wine..."Děkuji, že jsi ubral to, čeho jsem měl moc, a doplnil, co mi chybělo. "...moje srdce jásalo.
Všechny tři příběhy spojuje banda nejlepších kamarádů (spousta známých herců) a hlavně jedna skupinová tradice. Book/Arm ji svým způsobem povýšil na vyšší level a Tay v roli Tawana jí dodal ten zbytek 😀.
Skvělý seriál, plný zvuků, krásných slov v písních, úsměvů, praštěnosti, afektovanosti, lásky, ale i smutku, nočních můr a porozumění...moc jsem si to užila...
"Tohle je ta divná skupina, o které jsem vám říkal. Říkají si Perfect 10 Liners. Ale pamatujte si, vše, co jsem vám řekl, zůstane jen mezi námi."