Podrobnosti recenze

9.4 3 10
Perfect 10 Liners
Filmobanka
Juri
Juri
Prosinec 15, 2024 4353
(Upraven: Červen 23, 2025)
Celkové hodnocení

9.3
Příběh

9.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

9.0
Zpracování

9.0
Zase jeden školní, ale fakt povedený. Sice dlouhý, ale rozdělený do tří, vzájemně se prolínajících příběhů. ForceBook, BookForce... tihle dva...kam "vlezou", tam to prostě rozsvítí. Book mě svojí vitalitou a ztreštěností zaručeně vždycky nabije a hlavně rozesměje. S Force-m se oba občas divíme, co to zase vymyslel za lumpárnu nebo do čeho se namočil. Tady si ho Force/Arc pěkně hlídá už od prvního zamračeného pohledu. A stejně se nakonec tajně usmívá 😀. Líbí se mi propojení jejich povah a to, jak se tím pádem vzájemně skvěle doplňují. Vzájemné provokování i slovní přestřelky jsou prostě skvělý. Jejich příběh je víc komediální a hlavně důležitý pro ty další.
PerthSanta mě překvapili. Perth se mi líbil už v Dangerous romance (PerthChimon), ale i v dalších seriálech. Měla jsem ráda dvojici PerthSaint, ale změna je život, a tady se změna myslím povedla (těším se na jejich druhý společný seriál). Štěně Santa/Gun a osamělý drsňák Perth/Yotha. Roztomilost a kamenný obličej. Jeden se bojí tmy a druhý lásky a oba se navzájem potřebují. "Jsem sluncem tvého života"...mít někoho, kdo vás chápe a snaží se vám vykouzlit úsměv na rtech...no kdo by to nechtěl 😀? Mimochodem, Perth je ve žlutém tygříkovém pyžamku k nakousnutí. A zase pěkně zahráno.
Třetí...MarkJunior (spolu jsem je viděla v Cherry Magic). Jejich příběh byl hodně poznamenaný vztahy jak v rodině, tak v lásce. Museli se o sobě hodně naučit. Ušli spolu nejdelší cestu. Krásně zahráli spoustu emocí. Když Junior/Faifa děkoval Markovi/Wine..."Děkuji, že jsi ubral to, čeho jsem měl moc, a doplnil, co mi chybělo. "...moje srdce jásalo.

Všechny tři příběhy spojuje banda nejlepších kamarádů (spousta známých herců) a hlavně jedna skupinová tradice. Book/Arm ji svým způsobem povýšil na vyšší level a Tay v roli Tawana jí dodal ten zbytek 😀.

Skvělý seriál, plný zvuků, krásných slov v písních, úsměvů, praštěnosti, afektovanosti, lásky, ale i smutku, nočních můr a porozumění...moc jsem si to užila...

"Tohle je ta divná skupina, o které jsem vám říkal. Říkají si Perfect 10 Liners. Ale pamatujte si, vše, co jsem vám řekl, zůstane jen mezi námi."

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.