Podrobnosti recenze

7.5 8 10
My Stubborn
Filmobanka
jiri.twist
jiri.twist
Duben 08, 2025 6598
Celkové hodnocení

8.5
Příběh

7.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

7.0
Jak už zde bylo řečeno příběh trochu pokulhával, ale všem je jasné co nás u obrazovek udrželo až do konce a řekla bych, že to byl záměr tvůrců už od začátku, postavit celý seriál na chemii hlavních postav a jejich dovádění v téměř každém dílu.
Sorn se mi jako muž velice líbil a i když jsem měla pocit, že se na Juna vrhá jako kdyby ho chtěl sníst a Jun se tvářil jako vylekané kuře, spolu byli vážně sexy a měli i hezké dojemné momenty. Líbil se mi i Tai, jako laskavý šéf, zamilovaný do Chama avšak dívat se na ně jako na pár bylo utrpení.
Celkově můžu říct, že mě seriál dost bavil, plus velmi kladně hodnotím vybrané songy a soundtrack.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.