Podrobnosti recenze

9.9 14 10
Reset: The Rebirth of the Star
Filmobanka
kerem
kerem
Leden 09, 2025 10432
(Upraven: Srpen 17, 2025)
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Od první do poslední minuty... tak dlouho tady trvala Thadova láska k Arminovi. Od první do poslední minuty jsem sledovala neskutečný, nádherný a dospělácký příběh. Reset...Reset života. Přesně vím, kam bych se vrátila já. Ale tohle bylo dáno jen a pouze Arminovi. Přála jsem mu to a s napětím jsem s ním prožívala jeho druhou šanci. Šanci na život, na úspěch, ale hlavně na lásku. Od první do poslední minuty jsem věřila všemu, co jsem viděla. Není moc dvojic, které jsou spolu tak propojené, že máte pocit "opravdovosti". A tady to opravdové bylo. Nadherné, čisté, jemné, laskavé. Bavilo mě, když se Thada kvůli Arminovi občas choval jak malé děcko. Ale to láska z lidí občas dělá. PeterPan vystihl všechny roviny Thadových citů a emocí tak věrohodně, že si myslím, že ani nepotřeboval umělé slzy, ale cedil svoje vlastní. A ten jeho úsměv a oči...uff. Skvělý byl i Bom v roli Thiwthita. Slizký had, který zešílel láskou natolik, že jí přetavil do stavu pomsty tak dokonale, že mi ho v závěru bylo až líto. A pak tady byl opravdu velký sympaťák s vtipně prořízlou pusou, a kterého jsem si zamilovala hned jak se objevil...Weinai. Thadův asistent a pan "zázraky ihned, nemožné do tří dnů". Kdy se, sakra, stihnul zamilovat 😀? A další krásná osůbka Janine...Navíc celý příběh ve slovech jedné písně ❤️.
Dokonalost, krása. Zážitek, který ve mně bude doznívat ještě hodně dlouho. Tohle se prostě povedlo úplně vším. Teda až na ty "pohřební " housle, ale...🙂

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.