Podrobnosti recenze

10.0 9 10
Desire / Chui Xian
Filmobanka
jiri.twist
jiri.twist
Červen 30, 2025 5223
(Upraven: Říjen 14, 2025)
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Za jedenáct!!!
Do začátku tohoto seriálu jsem měl jen dva seroše, které byly mimo mé hodnocení. Prostě tak mi vrostly přímo do duše a teprve level za nimi jsou mé vynikající seriály z první množiny těch pro mě nejlepších, které jsem již dříve ohodnotil za deset celých. Teď už mám mimo mé hodnocení vrostlé do duše seriály tři a ABO se stal mou drogou.

Divák se musí vžít do jiné omegadimenze a teprve tam si může užít toto skvělé dílo. A vím, že tento čínský projekt za pomoci Taiwanu není pro všechny a mnozí jej prostě nedají, nebudou schopni se přenést do tohoto "jiného" prostředí. Tento seriál je těžký a odvíjí se jakoby pomalu (ale to je jen slupka a kdo se nedívá pozorně, mohou mu uniknout důležité detaily) a může být některými diváky hodnocen i níže, budou se zbytečně vrtat v detailech, ale to už jde zcela mimo mě, je to jejich problém.
Příběh, herecké výkony, výběr herců, kamera, střih, hudba (!), scéna, interiéry, vizáž ... no prostě všechno pro mě TOP.

Sheng, bohatá Alfa třídy S, je v prvních dílech pěkně tahán nitkami příběhu a všichni herci se mi neskutečně líbili. Vůbec mi nevadilo bohatství, drahá auta tak, jako mi to někdy vadí u thajských seriálů, kdy si studenti hrají na "boháče". Tady to má logiku a příběh byl výborně rozepsán i zahrán. Hercům jsem opravdu věřil, že jejich "zasněné" a někdy i jakoby zpomalené (někdy až téměř "náměsíčné") či ztuhlé postavy, což je účel a ne, aby diváci za to nadávali, byly z jiného světa lidí typu Alfa, Beta, Omega, Alfa typu S, Enigma a byl jsem očarován tím, že některé z postav mohou "hárat", vydávat různé vůně či až zápach a dokonce i muži mohou otěhotnět, dominantní samci mají zase naopak období "říje", možnost "označkovat " si své vyvolené atd.

Když v jednom díle naše Enigma začala předčasně hárat a ještě k tomu dostala i syndrom páření a odnesl to Alfa S samec Sheng, který pokořil svým "předkem" desítky Omeg, a tentokráte vyvázl s natrženým "zadkem", tak mě omejvali. Že neBeta Gao tak šíleně od prvopočátku miloval Shena, nepřítele smradlavých Omeg, a málem kvůli tomu přišel o zdraví, byl další rozměr příběhu, nehledě na to, že Shen si dlouho nepřiznával, že vlastně tu neBetu miluje. O to více mě naštval poslední díl, kde dle mě bylo málo věnováno příběhu Gao - Shen, ale po druhém zhlédnutí vše zapadlo na své místo, ale i přesto výhrady mám, vše ale přebil seriál jako celek.

No .... propadl jsem tomu totálně análně (to jen aby se to rýmovalo, nechápejte to špatně), prostě mě ten seriál asi nikdy nepustí a přiznávám, že jsem si u některých scén i očička utíral, já chudinka jedna tímto projektem sešrotovaná napadrť ... 4x za 11

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.