Podrobnosti recenze

9.3 4 10
Perfect 10 Liners
Filmobanka
Juri
Juri
Prosinec 15, 2024 5052
Celkové hodnocení

9.0
Příběh

8.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

10.0
Zpracování

9.0
Tak možná jsem už moc stará na ty školní projekty, nebo jsem měla příliš velká očekávání, protože na tento seriál jsem se chystala opravdu, ale opravdu dlouho. Nakonec se z toho stala taková až moc velká oddechovka, ve které se řeší dfc to samé a to je problém s tím se do někoho zamilovat, někomu věřit, atd. takové už trochu klišé bych řekla. Setkáme se i s vážnějším tématem, jako jsou různá traumata atd., ale je to celé zahalené do Thajců oblíbené komediální atmosféry. Já to okecávám, ale narovinu řeknu, že mě to moc nebavilo. Nejvíce se mi líbil příběh Yotha a Gunu, ostatní pro mě neměli moc kouzlo a šmrnc. Všichni hráli i tak vcelku dobře, ale...no ať jenom nekritizuji, seriál je poměrně dlouhý a určitě je z toho cítit snaha udělat kvalitní projekt, který bude bavit a zaujme. Myslím, že je to jeden ze seriálů, který by milovníci BL měli vidět, protože byl poměrně dlouhou dobu vidět a hodně se o něm mluvilo. Určitě se podívejte a udělejte si názor, koneckonců podstatné je, že se to bude případně líbit vám :-) já už asi potřebuji něco krapet jinačího :-)

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.