Podrobnosti recenze

9.6 7 10
Celkové hodnocení

8.5
Příběh

8.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

9.0
Zpracování

9.0
Takový příjemný seriál z hudebního prostředí. Líbila se mi část, kde se Po snaží dát skupinu dohromady a kde si k sobě její členové hledají zase cestu. Thame je krásný, ale jeho postava mi navzdory všemu přišla ve finále taková nevýrazná a to samé platí pro Poa. Zkrátka mi tam pořád chyběl nějaký ten tahoun, který by vyčníval a dával věci dohromady. Tady mi spíše přišlo, že pořád nikdo neví moc dělat (myslím v ději). Tak mi to připadalo místy takové rozpačité a i když finále mělo být asi velkolepé (viz koncert), tak i tam mi chyběla nějaké dramatičtější část. Úplný konec byl tedy takový vlažný na můj vkus. Tak to shrnu asi tak, že je to spíše odpočinkový seriál, kde jsou místy vypjatější situace, určitě mrkněte pokud máte náladu na seriál s hudebním zaměřením a samozřejmě s dávkou romantiky. :-)

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.