Podrobnosti recenze

8.0 2 10
Memoir of Rati
Filmobanka
Meg
Meg
Červen 16, 2025 6105
(Upraven: Listopad 21, 2025)
Celkové hodnocení

7.3
Příběh

7.0
Herecké výkony

7.0
Zvuk

8.0
Zpracování

7.0
Projekt jistě stojí za zhlédnutí, i když v průběhu jsem měl období, že jsem na chvíli přestal. Všechno bylo sice tak pěkné, měkké a očekávaný konec byl až přesladký, ale něco nevyslovitelného mi tam chybělo. Není to na závadu a nedávám za to nízké hodnocení. Jen ... hlavní pár byl .... jak bych to nazval ... asi jen líbezný. Chyběla mi tam v tom jejich vztahu šťáva, drajv, vzrušení, chtíč, více člověčenství. Pokud byla pusinka, tak jen taková ulízaná, jako mamince. Druhý pár byl na tom lépe, ale nějak mi zase až tak nepadl do oka, hudba velmi dobrá. A zase to odloučení na několik let, po kolikáté už. Já už vážně z toho asi brzo porodím ... (asi malého Ratiho 😺).
Hlavní pár mi připadal jako dvě milé, ulízané bezpohlavní panenky. Prostě dost nuda ...

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.