Podrobnosti recenze

7.8 5 10
The History of Sound
Filmobanka
Jiřik
Jiřik
Duben 06, 2024 1948
(Upraven: Prosinec 07, 2025)
Celkové hodnocení

9.0
Příběh

9.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

9.0
Zpracování

8.0
Lidské osudy, tíha žití a to, co člověk prožije v tom nejšťastnějším období, už v něm zůstane. Bohužel mnohdy mnoho desetiletí už jen ve vzpomínkách. To dusivé krásno, to "něco", co si všichni jednou odneseme tam na druhý břeh, do jiné dimenze. Špičkoví hlavní protagonisté. Bolely mě oči v první třetině z těch tmavých scén, i v období 1. sv.války bylo ve dne světlo nebo dokonce svítilo slunce, nehledě na to, že tvůrci pro mě zbytečně (ale je to jen můj názor) vsadili víceméně jen na šedavé a hnědavé pošmourné barvy, jakoby ožily ty staré vybledlé černobílé fotografie sto let staré, ale i tehdy znali lidé i barvy jiné. Nejsem z těch, co hledají jen chyby, byl jsem spokojen. Artový snímek jsem v tom moc neviděl.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.