Podrobnosti recenze
9.5 2 10Herce Jeong Ri U, představitele Jeonghana, jsem už někde viděl a zprvu jsem nevěděl, zda jej mám nenávidět či milovat, neboť z despoty a hrubiána se postupně vyklubal nešťastný milující beránek. Každopádně mě v průběhu okouzlil nejen jak postavu ztvárnil, ale i svou aurou, zjevem, vysokou postavou, dlouhými prsty. V temném začátku ve svém bytě vypadajícím jako málo osvětlená lékárna pohlavně zneužíval svého nepravého bratrance Ilju, kterého tvůrci praštili pánví po hlavě, aby tu afinu měl až do očí a vypadal zezačátku jako E.T. Vše se ale postupně změnilo především neuvěřitelným obratem v chování postav. Oba dva jsem si zamiloval. Našly by se i malé nedostatky ve zpracování a drobnosti, ale to nebylo podstatné. Podstatné bylo, jak na mě celý příběh návykově zapůsobil s korejskou hereckou strohou chladností a nezaměnitelným hlubocezvučným jazykem ... prostě paráda.
Moc se mi líbil i Suhyo - manažer kavárny se svou nádhernou korejskou tváří, tentokráte bez afiny. Velká spokojenost.