Podrobnosti recenze

9.6 14 10
Heated Rivalry
Filmobanka
Jiřik
Jiřik
Září 26, 2025 8549
Celkové hodnocení

7.3
Příběh

7.0
Herecké výkony

7.0
Zvuk

8.0
Zpracování

7.0
Teprve nedávno jsem narazil na pojem Young Adult (YA) literatura. Dříve čtení pro dívky(chlapce). Témata zůstávají, obsah se pozměňuje. Zkrátka, zase se vynalezlo kolo. Heated Rivalry spadá do stejné kategorie. NJN...Ale co nového nabízí těm, kteří se už tzv. našli a nehledají se celý život? Přidanou hodnotu jsem nenašel, přitom jsem si každý díl pro sebe analyzoval. Zajímavý vizuál? K Hudsonu Williamsovi jsem si postupem času našel cestičku, spíše úzkou pěšinu. Connor Storrie mě bohužel neoslivil. Mé sympatie si nezískal. Za druhé...scénář? Stejně jako u některých asijských produkcí trpí vypuštěným úvodem, zajímavým vedlejším párem a konečně třemi našlapanými díly. V nejlepším...přišel konec.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.