Podrobnosti recenze

10.0 3 10
Burnout Syndrome
Filmobanka
Kaki
Kaki
Listopad 07, 2025 3087
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
KONEČNĚ!!! Konečně jsem se dočkala skvělého příběhu s OffGun. Mojí nejoblíbenější dvojicí.

BurnoutS je skvěle propracovaný příběh milostného trojúhelníku a snad poprvé jsem neměla hlavní postavy ani trochu ráda. Z celého srdce jsem fandila tomu třetímu... frustrovanému Pheem-ovi (jehož představitel mě naprosto okouzlil, hereckým výkonem i vizáží). Bylo mi ho až líto a trochu jsem se o něj bála, prostě nechápal proč Jirovi nestačí, vždyť on je přece ten dobrý, hodný hoch.
Za to p.Koh byl pro mě naprosto nečitelný, dlouho jsem mu nerozuměla a doteď nevím jaký z něj mám vlastně pocit, ale jak to tak bývá vyhrál zlý chlapec, red flag-y Jiru nezastavili, umělce zamilovaného do své múzy.

Ještě chci pochválit a vyzvednout naprosto skvělý Soundtrack!! Výběr songů, dokonale dokreslil celý seriál.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.