Podrobnosti recenze

9.5 4 10
Katlaa Curry
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Únor 09, 2026 757
(Upraven: Únor 14, 2026)
Celkové hodnocení

9.3
Příběh

9.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

10.0
Zpracování

9.0
Ne vždy mi sednou někteří herci ne svými postavami, které hrají, ale svým fyzičnem. A tak tomu bylo i v tomto snímku. O to víc si vážím, co příběh sdělil. Na Indii, indické poměry a složitost kultur, kast a lidských vztahů v jednotlivých indických státech a tak odlišných a dívám se na vše indickýma očima, ne diváka ze střední Evropy, jež bude vyčítat příbehu to a to, protože to nechápe, proč je to podáno zrovna takto - prostě KRÁSA. Když si vzpomenu na poslední indický film, co jsem tady viděl, tak to byla také nádhera - We Are Faheem & Karun a byl z oblasti Džammú a Kašmír, má zatím v hodnocení samé desítky a čeká na přeložení. Kdežto tento snímek byl z Gudžarátu a podnítil mou touhu se o tomto indickém svazovém státu a gudžarátštině jako takové dozvědět víc ...
Co bych chtěl nejvíce vyzdvihnout? Hudbu. A to z průběhu celého filmu, ne jen začátek a závěrečné titulky. A na závěr - naprosto mě dojala jedna věta hned před začátkem filmu od tvůrců:
"Nepropagujeme homosexualitu - přijímáme ji!"

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.