Podrobnosti recenze

9.4 2 10
Free at Heart
Filmobanka
allnino
allnino
Duben 02, 2026 1092
(Upraven: Květen 28, 2026)
Celkové hodnocení

9.3
Příběh

9.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

8.0
Zpočátku jsem neměl k filmu důvěru, připadal mi trošku "umělý", vymyšlený, vše předem jasné a hlavně ... v první třetině by příběhu prospělo svižnější tempo. Postupně se to ale jaksi rozjelo, začal jsem sledovat s větším zaujetím a oba mladí herci mě čím dál více přesvědčovali, že se do rolí hodí a zahráli to velmi dobře. Snad jen ve druhé půli bych si přál ty ostatní postavy, především ze školy, trošku lépe příběhově "učesat". Hodnotím vysoko především za to sdělení prostřednistvím těch dvou kluků ...

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.