Podrobnosti recenze

10.0 4 10
Ticket to Heaven
Filmobanka
emkon
emkon
Leden 23, 2026 1773
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
S takovými projekty na mě může Thajsko chodit klidně častěji. Velice krásný, milý, podmanivý příběh o zakázaných pocitech, které si hledají cestu ven všemi cestami. Střet víry a touhy. Herci spolu krásně ladili, hráli více výrazem v obličeji než slovy, hlavně v některých scénách. Seriál mě fascinuje už jenom tím, že příběh není složitý, nic se nevymýšlelo, nemíchalo, nekomplikovalo, ale tím více to dokázalo zapůsobit. Užívala jsem si každou minutu, každý díl, až mě mrzí, jak rychle byl konec. 6 dílů není moc, ale pro tento seriál to bylo asi tak akorát, nebylo potřeba nastavovat díly "vtipnými" "prázdnými" scénami o ničem. Ale samozřejmě si člověk dokáže představit rozvětvení příběhu, nebo 2. sérii. Ale tak jak to je teď je to perfektní. Kouzelný seriál, kde fandíte klukům od začátku do konce a pro oba máte pochopení. Doporučuji moc !

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.