Podrobnosti recenze

9.6 11 10
Payback
Filmobanka
LeninkaK
LeninkaK
Březen 31, 2026 3233
(Upraven: Srpen 09, 2026)
Celkové hodnocení

9.5
Příběh

9.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Seriál mě udržel po celou dobu, jen jsem se musel prokousat prvním dílem. Nesdílím rozladěnost některých diváků z MDL, především vůči Jay-ovi. Naopak si myslím, že svou roli zvládl bezvadně ve svých 21 letech (kdy se natáčelo), navíc je mladší o 4 roky jako Sun. Jsem veskrze nadšený z tohoto výborného dílka, i když příběhově ke konci až překotného a na mě bylo ve scénách málo vidět odplaty tomu sviňákovi Sunnovi či přesné odhalení vrahů matky Jay-e. Vše ostatní mi ladilo, písně, hudba, zpracování. Snad jen především Sun po nastoupení "Odplaty" byl dost nevýrazný. Vím, že to tak postava vyžadovala, jen někde jsem trošku cítil, že by mohl více zatlačit na pilu s emocemi.

Pod čarou:
I když tam byla řada pusinek, tvůrci se srdnatě uchýlili ke scénám na konci osmé epizody zřejmě inspirovaným Spalující rivalitou a na začátku epizody deváté KinnPorsche. Kde vyhrabali toho Songphona, mohli si ušetřit barvy na vlasy a nasazování příčesku na tu jeho poloplešku.
Pokud je to alespoň zčásti tak, kterak to funguje v tomto oboru, jak zobrazil tento příběh a jistě měl v sobě něco i skutečného, tak někteří z "herců" BL mohou odcházet ze schůzek se svými manažery, sponzory či producenty s natrženým zadkem a pusou plnou kyšky.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.