Podrobnosti recenze

7.5 1 10
Peach and Me
Filmobanka
LeninkaK
LeninkaK
Červen 25, 2026 1287
Celkové hodnocení

7.5
Příběh

6.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

8.0
Zpracování

8.0
Tak to bylo ještě více crazy sweet než seriál Me and Thee. Ale člověk si řekl, že ty 4 díly ještě přežije :-D. Děj je opravdu odlehčený a je tam plno vtipných scén a tak trochu extrémních výjevů. Na mě to opět bylo moc, ale může to být pro někoho ten pravý šálek kávy. Já jsem to spíše trochu "přetrpěla". Herci se mi líbili, ale příště bych je raději viděla v něčem alespoň o 10% vážnějším :-).

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.