Podrobnosti recenze

9.6 12 10
Payback
Filmobanka
LeninkaK
LeninkaK
Březen 31, 2026 3500
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Toto mě velmi bavilo. Měli jsme tu napětí, emoce, vraždy, pomsty, násilí, a spoustu dalšího. Naprosto mě uchvátil herec, který hrál Sunu, nad tím jsem se rozplývala celý seriál (pamatuji si, že takto jsem se naposledy rozplývala nad hercem v Ball Boy Tactics, který hrál Han Ji Wona-omlouvám se za odbočení :-D). Dále co mě nadchlo byl hudební doprovod, podle mě velice, velice povedený včetně úvodní a závěrečné písně, opravdu krása. Kdybych měla něco tedy vytknout, tak možná mohl být příběh hlavních hrdinů trochu více rozpracovaný, ten jejich začátek byl takový překotný a celkově si myslím, že mohli dostat více prostoru. Role hlavních padouchů byly taky velice dobře zahraní, stejně tak jejich oběti. K seriálu se určitě vrátím. Vřele doporučuji.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.