Podrobnosti recenze

6.6 5 10
Filter
Filmobanka
allnino
allnino
Červenec 13, 2026 862
Celkové hodnocení

6.0
Příběh

4.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

6.0
Zpracování

6.0
Pro mě to bylo zajímavé jen díky tomu, že se to natáčelo v Brně. Líbila se mě tam Marta Issová v roli vlezlé matky. Jinak mě to nezaujalo. Je to místy příliš negativní a hlavní postavy nemají absolutně žádnou vzájemnou chemii. Druhá polovina seriálu mě přišla jako agitka proti sexuálně přenosným nemocem. Čekal jsem spíš romanci. Ta se ale nekonala. Mimochodem, scéna v 6. epizodě, kde kluci leží na vodní hladině hlavami k sobě, je okopírovaná ze 4. epizody thajského seriálu I Told Sunset about You (2020).

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.