Podrobnosti recenze

8.8 4 10
Blue Lips
Filmobanka
LeninkaK
LeninkaK
Červen 17, 2026 1373
(Upraven: Září 05, 2026)
Celkové hodnocení

9.3
Příběh

9.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

10.0
Zpracování

9.0
A máme tady další Čínu. Ta je sama o sobě taková specifická, přijde mi, že se vždy snaží tak trochu odlišit. Na Blue Lips se mi konkrétně líbila už samotná podstata příběhu..proč modré rty? Proč nákupy v obchodě s erotickým zbožím? A proč tam prodává někdo, kdo měl našlápnuto na skvělou kariéru právníka?..Vztah, který začne provokací, přes zvědavost až po opravdovou lásku, která i hory přenese. A jak to tak bývá tak musí být i temnější stránka příběhu, která podle mého názoru mohla být trochu kratší, ale příběhu to neubírá. Nejsme ochuzeni ani o žhavější scény, jen herec Wei Lin Yu, který hrál Teng Moa se moc neuměl (nebo nechtěl) líbat, ale tak nad tím se také přivře očko :-D. Mně se to moc líbilo. Stopáž 20 minut na díl mi vůbec nevadila. Mohu doporučit pokud máte náladu na něco, co není zasazeno do běžnějších školních lavic, nebo firem :-) Palec hore :-)

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.