Podrobnosti recenze

7.0 2 10
Peach and Me
Filmobanka
LeninkaK
LeninkaK
Červen 25, 2026 1438
(Upraven: Září 14, 2026)
Celkové hodnocení

6.5
Příběh

4.0
Herecké výkony

7.0
Zvuk

9.0
Zpracování

6.0
Viděla jsem předchozí serii která na tohle navazuje. Tam by se dalo říct, že člověk chápe, že se snaží Pond být trošku střelený, aby získal Peache. Ovšem tady? Prvním díle mě neskutečně Pond ... :D já vím, je to jen role, ale člověk by čekal, že se trošku uklidní, když má Phuwina ( Peache ) jistého, a dala bych to spíše na linku Rome ( Williama ). Protože mi přijde, že tahle linka je docela odstrčená celkově, i když to není podstata serie.. ale věnovat Williamovi a Estovi takhle pár scén, no škoda. Jinak doplňkové díly hezké, ale nechápu proč to extra bylo dotočené, když to vlastně na nic moc nového podle mě neukazuje ( když si odmyslím ten " prostředek ".

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.