Podrobnosti recenze

9.6 8 10
(Upraven: Září 23, 2026)
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
"Své srdce doopravdy cítíš, až když tě začne bolet."

Není moc námětů na příběhy, proto se točí pořád dokola. Jde o to, jak si s tím scénář poradí a hlavně, co se k tomu přidá.
Další Japonsko, ke kterému jsem se musela po čase vrátit. Ano..."Ušatá blondýna". Já ty jejich odbarvený a obarvený vlasy prostě miluju. Kolik už jich bylo? Jsem prostě mrcha nevěrná 😉.

Hayama Asami a Shirasaki Yuki. Jeden miluje už dávno, druhý na to musí teprve přijít. Je jasný, že naoko, zkušebně a pro vcítění se do hrané postavy vždycky skončí "jinak". Sepsat seznam? Jasně. A kde je pak předěl od jako k doopravdy? Tyhle drobnosti, náznaky a pomalé krůčky mám prostě ráda. Ono vyznat se ve vlastních pocitech je někdy docela těžký, a v těch skrytých, japonských už vůbec. Hayama by mohl vyprávět. Ale...systematicky, nápadně i nenápadně jde přesně směrem, kterým jít má. Miluju ty jeho upřeně sledující oči, mám ráda i jeho o tři čísla větší košile. Shirasaki, ten si naopak moc nevěří. Dlouho o sobě pochybuje. Zvládne to? Najde sám sebe? Taky dobře zahrané. Kamera zabírá kluky v těch správných úhlech. Cítila jsem jejich emoce v každém pohledu.

A kromě toho všeho miluju i nádherný hudební motiv jejich blízkosti. Dokonale vystihuje a obaluje jejich vztah.

Nemám ráda seriály z hereckého nebo hudebního prostředí. Pár výjimek už jsem udělala a jsem ráda, že i tentokrát. Druhá řada už pro mě byla jen na prodloužení času, který jsem mohla strávit s touhle sympatickou dvojicí.

Podmínky užívání www.gaytitulky.info. V případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..  K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.